onsdag, oktober 02, 2013

Hård Tisdag, som slutade med en hård filmkväll med Sonny Barger:TISDAGENS MÅLTID: / panerad flundra & Mos/Pressgurka/RadenskaOktoberMånad startar med ett härligt underbart höstväder:
sol/vindstilla/klar himmel förutom några små mini moln/
 Väl hemma lagade jag till en "Minestronesoppa med fläskgrytbitar", som nu drar in sig för att ätas under Onsdagen. Jag fixade även till en ny omgång PressGurka och CitronVatten.
Under dagen var både MATHEM.SE & MAT.SE med den inplanerade veckomaten här och brevbudet lämnade över ett litet skrymmande brev,nämligen Sonny Bargers film "Dead in 5 heartbeats. Både filmen och dokumentären hann ses och nu avslutar jag med en blogg.

Jag har haft en hård dag och hårt slut, så jag har inte hunnit att blogga. Klockan är mycket, men maten står i kylen... MinestroneSoppan med fläskgrytbitar.

Jag är trött och först imorgon kväll hinner jag med en dusch...

Goder Natt,~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:
*Sonny Barger som numera är författare har nu även ett filmbolag. Denna film är efter boken, som är baserad på en verklig händelse på sextiotalet. Väldigt bra. Bra musik... lokalt band förutom eddie vedder.*


DEAD IN 5 HEARTBEATS (2013) BikerFilm 1 tim 35 min.

2 CD bok med några blad:
CD 1. Filmen
CD 2. Dokumentär om filmen.*Inte föränns jag började se filmen fick jag veta att Francis Ford Coppola varit med och gjort filmen... Coppola klarade av att göra en ungdomsfilm ;) Jättebra film...*


THE BLING RING (2013)   ungdomsfilm baserad på verklig händelse


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥