tisdag, mars 03, 2009

Banana/Strawberry Smoothie

Innan jag travar iväg till jobbet... lite frysta jordgubbar, banan, mjölk, jordgubbsyoghurt i en rejäl mixer utan florsocker... smaskens!

TisdagsStämning

Här är en bild på utsikten över grådaskig Tisdag!

Det var lite ruggigt, så vi tände lyktan innan maten...

Det blev en långpromenad till ankdammarna, där jag har ett eget specialare där hundarna kunde vara lösa. Trots att det var grådisigt var vädret skönt och det var uppehåll med duggregnet, men på vägen hem började det småregna så jag slapp inte undan... här är bild på hundarna nyss hemkomna för torkning...

Maten idag, sallad: salladskål,riven morot, rivet äpple,tomat... lite olivolja, lite äppelcidervinäger, lite vatten, lite salt... Sedan blev det falukorvsgratäng och ris, resterna fick hundarna och de blev jättenöjda!

Igår jobbade jag då... och det gick bra. det blir inga kort från mitt arbete eftersom pågrund av säkerhetsskäl är förjudet och mobiler med bild/kamerafunktioener är också förbjudna egentligen att ha på arbetsplatsen. Men man kan göra en förfrågan och detta orkar jag inte och vill inte heller, däremot kanske jag tar något kort någon gång på entré... Annars har det gått bra att börja jobba igen, speciellt uppmuntrande är då att jag går på specialtjänst, med sakta upptrappning och kring mitten av April någon gång är det meningen att jag ska börja på min tjänst och schema igen och under denna tid ska jag även göra en uppföljning hos företagshälsan för hur det går för mig. Det känns extra skönt att veta att man har ett stöd hos företagshälsan. Annars har detta jobb jag har; alltid varit bra på så sätt, när det gäller arbetstider och ledigheter att det är lätt att fixa som man vill generellt. Men till skillnad från förut måste man vara ute i god tid. Förut räckte det med mycket kort varsel, men idagens läge handlar det hela mera om planering; ekonomisk och besparing. Just nu sorterar jag, men det blir tuffare för mig sedan när jag ska ge mig på maskinerna igen. Vi har fått in några nya maskiner och dom har jag inte körkort på (prov). I nuläget är det inget jag tänker på att göra, men förr eller senare är det nog till slut ett måste för mig med... Det är lite tråkigt att läsa och det är det som kruxet med det hela... men när jag brukar göra ett körkort, har jag som mål att göra det helst på höstarna efter semestrarna eller innan våren kommer... Man vill ju inte sitta och läsa i det fina vädret, eller hur? Gert fixade frukost och jag surfar och lyssnar på Lynyrd Skynyrd ett par varma favoriter till Gert och låten " That smell" gillar jag väldigt mycket med dom. Snart ska jag fixa till mig och ta en promenad med hundarna i detta grådisiga vädret.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥