torsdag, maj 14, 2009

Det är grönare på andra sidan...

Och trots allt blev det en skön dag med skönt väder...

Dagens på en Torsdag!

Mr Johanssons restaurang i stigs Center, Hisings-Backa käkade vi idag dagens för att slippa laga mat. Buffé med thai/kina och svensk husmanskost och Sushi... och kaffe efter maten och någon kaka till... vi hade även kunnat käka pannkakor och grädde, men avstod då maten tog plats...

Så här fint ser det ut längre in på restaurangen och gott om bord och stolar...

Lite inköp

Jag passade även på att handla på Netto vid mitt besök i Hisings-Backa, mattjessill för runt 5:- bra pris... Jag passade på att också byta ut vaxduken i köket... hörnen hade börjat bli slitna och något hål som vi av misstag bidragit till... hittade något passande och både jag och Gert var eniga om varma färger... Gert var med i affären och det gick väldigt bra... han gör framsteg iallafall.

Mina föräldrar tipsade mig om en ny sorts blomsterlåda i metall som inte är lika tung som den gamla lådan. Denna blomsterlåda var slut på stället vi var först på, men Blomsterlandet hade denna, för jag var inställd på att ha en. Lite nedsatt pris var det på lådan och svart fanns denna i, helt perfekt och dessutom smalare och högre. Min farsa vill nog att jag skall vara lite sparsammare och det är jag nu också eller försöker då. Jag är nöjd med resultatet.

FredagsKänsla

En sminkad jag.

Indianskor från ELLOS... sköna till sommaren...

Och målade naglar idag.

Klädsel: lila tunika i 2 delar med mindre urringning med min tatuering som fokus och kunde därför skippa smycken helt idag och svarta tunna vindtygsbrallor från CELLBES.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥