lördag, september 04, 2010

NattBloggen:


Häromdagen hittade jag en jättehög med gamla vykort & brev & kalasinbjudningar med mera av alla de slag som fyllde en hel plastkasse. Jag gick igenom denna och en härlig känsla for igenom mig att alla eller de viktigaste folken omkring mig "gamla kompisar från förr" för att citera svensk raping... på något vis och vilka underbara brev... och hemmagjorda kalasinbjudningar för några som jag blev helt överraskad av och så många som önskade mig så trevliga saker... vad underbart och vad underbara ni var. tänk att detta har jag sparat och säkert något som av misstag försvunnit på vägen, men ändå...

En svunnen tid som känns ungefär som; Var detta... "jag"??? ... eller snarare kunde vi ha haft det bättre??? Jag tror inte detta med fel och brister varvat med det riktigt goda... ett förgånget äventyr som jag inte kunnat gjort helt ensam.

En del var riktigt barnsliga,roliga och internt:)

Det mesta var från sjuttiotalet.

Förövrigt låg dessa två kort med i högen eftersom en Italiensk nattklubbsfotograf i Italien tagit dessa två och skickat hem dom till mig. Därför låg det två helt vanliga kort på mig med, men dessa är från -87.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥