tisdag, mars 30, 2010

Ca +12 grader


Det var soligt väder idag och det blev första turen med hundarna här hemma för i år.
Jag valde att gå skogsvägen mot svampen och sedan hemåt genom Träringens lekpark och just där framför mig hade någon klätt ett träd med gula påskfjädrar... härligt och mobilkameran åkte fram.
Samtidigt kommer en tant förbi, som sett mig ta kort med mobilen och säger att någon har klätt trädet med lite påskfjädrar och vad bra att det är intill lekparken för barnen och varpå hon frågar är det dina hundar alla 3?
Jag svarar:- Ja, fast det är 4 hundar... tanten tittat stort och travar sedan vidare mot sitt boende och jag åt mitt.

Vi åt sedan en kycklingfilé, kantarellsås och en specialpotatis med en sallad på Marcos Restaurang.  det är väldigt sällan vi käkar kyckling ute, men denna var välstekt och det var jättegott... och magen fungerar efteråt också.

"S" dök upp igen och undrade om vi äter här varje dag och Gert svarade:- Nja, men rätt så ofta...
"S" var på glatt humör och inte konstigt detta han var ledig och skulle få käket i en matlåda med sig och äta hemma idag... och sedan "försvann "S" iväg och vi tog ur en skål några chokladbitar som Restaurangen bjöd på innan vi också gled iväg och åkte till Hisings-Backa och tog kaffet hos mina föräldrar.

Vi hade varit inne i Allum på Clas Ohlson och köpt  2st 7,5 liters vattenkannor i zink, en till oss och en till mina föräldrar.  Vi har fixat till balkongen ytterligare med en grön utematta och som prydnad ställt vattekannan snyggt med vatten i. Vattenkannan var dessutom snygg också.

Men när vi väl skulle  sätta på tratten på vattenkannan hos mina föräldrar, så var det något fel på gängorna, så jag och Gert fick åka tillbaks mot Partille för att byta och sedan tillbaks mina föräldrar igen och nu var bytet perfekt och mina föräldrar var till slut nöjda.
Min morsa hade velat haft några porslinsgrodor till prydnad ute på altanen, men min farsa motstred detta. Sedan ville då morsan ha en trävagn som man kan ha blommor i, min farsa var inte glad, men denna vattenkannan fick då vara istället för "de" som i mina farsans ögon var "skräp" . Till slut var alla nöjda och nu är vi hemma och jag känner mig så trött och klockan har bara flygit iväg....MUSIK:FilmMåndag:


Eftersom ett möte blev inställt, som jag eventuellt skulle närvara på imorgon, tyckte då Gert att då skall vi se en film ikväll istället och ta det lugnt under Tisdagen och vila ut... Okej, tyckte jag... och filmvalet var lite snopet och filmen börjar lite lugnt för att sedan kunna bli bra eller trist, men vi bägge satt som trollbundna och ingen somnade... hurra för den:)))

... nyduschade var vi innan filmen, men vid hakan har jag fått en jätterodnad som är något sorts blämma som blossat upp... så inte så fräscht ändå dock;)
Något jag ätit...  jag har satt på ACO hudstift från Apoteket så i bild syns detta inte, och efter filmen tog Gert ett kort på mig:


Foto: Gert Vilhelm von Brömssen
Jag är så trött att copyrighten blev fel... det var inte jag som tog kortet på mig alltså:)

FILM:


Harry Brown (2009)
Huvudrollen: Michael Caine

Filmen var grymt bra... en mycket stark 4:a (från skala 1-5 räknat då)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥