fredag, maj 01, 2015

Dagens aska var som en symbolisk liknelse som bortblåst... en lättnad att få uppleva:

FREDAGENS: /köttbullar & mos/grönsaker/Radenska slatina/





























... att denna dag slippa denna röda fana inkl paket & i stället uppleva att hästhagen med ridning öppen. Dagens aska fick en symbolisk betydelse.
Känns som Söndag fortfarande, men nu inväntas hobbyrummet... Härligare med ridande hästar och rörelse på håll utom räckhåll för oss än en en fana som är utom räckhåll men på ett skrämmande vis inom räckhåll, istället blev det som bortblåst.


En skön & härlig dag - till att nyttjas med lugn & ro.















HEJ SÅ LÄNGE,


GOLDEN EARRING roséfärgat is "das shit":



















Tvättmaskinen går på varv...  om jag hänger upp tvätten innan vi åker ut eller efteråt kommer bero lite på om jag känner att jag hinner, annars gör jag detta när jag kommit hem igen.

Tjockpannkakan är i ugnen. När denna är klar skall jag hyvla några gräddostskivor överst, därefter folie över och in i kylen. Då tjockpannkakan är klar skall jag ge mig på våran middag; en enkel & snabb sådan, såsom köttbullar & mos.

Meningen är att tjockpannkakan skall bli Lördagens med en slavisk röra ovanpå, fast med "KNORR Chili con Carne mixade krydda"  i denna. Tjockpannkakan med ost överst är helt klart godast dagen efter, även utan osten.

En kaffekopp här bredvid mig när jag bloggar och några klunkar emellanåt gör att jag kan varva ned och pausa med THE GOATLORD's valda bakgrundsmusik; GOLDEN EARRING moontan (1973) . Låten RADAR LOVE varvar just nu när jag skall lägga ned bloggen.


Efter bloggen har jag idag ca 1/2 timma för att göra jag vill... med andra ord relaxa med mitt kaffe, som jag egentligen om sanningen skall fram inte klunkar under tiden när jag bloggar.

Idag kunde jag starta med kaffe då jag sov ut och steg ur sängen kl 12:30 och liksom  resten av hushållet har jag bara slappat.
THE GOATLORD startade dagen med musik... Jag vaknade bara förstrött för att sedan somna om med Nellie  i sängen - Titti nedanför bredvid sängen - Asterix låg framför sängen i det lilla kryp-in. Jag har skaffat ett hundtäcke från rusta som jag lagt mot hyllan. Ibland har han huvudet under täcket, men oftast på täcket eller halva kroppen under sängen.




:::::::::::::::::::::::::::::::




















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥