tisdag, juni 16, 2015

Midsommarveckan startar redan med MIDSOMMARSTÅNG, även om det är "övning" :

TISDAGENS: /pytt-i-panna/
Sol & värme med vindar ca +18-20 grader... stötte på längs promenaden en äldre dam med barnvagn/stol och en yngre kvinnna med ett barn i famnen. Det var en barnvagn för något äldre barn.
Den äldre kvinnan påpekade mot mig att vi sågs häromdagen. Jag replikerade tiilbaks att det var varmt och härligt då.

Strax därefter kom en joggare.  Jag drog till mig jyckarna och kollade med ett ögonkast mot joggar'n. Han låg på marken. Efter en stund hojtade joggar'n :- Gå du vidare för min del lär det dröja!
Jag spanade in joggar'n och han  hade röda rinnande ögon och en rodnad över kinderna. Jag kollade in lite extra så att han inte hade drabbats av något allvarligt.
Joggar'n måste ramlat illa för jag såg inte till joggar'n mera efter detta. Löpningen fick nog ett abrupt slut. Det var varmt så han hade bara ben... kanske skrubbade upp lite sår på de bara benen... inget som jag såg, men sådant kommer efteråt.

Det var en hel del folk jag mötte under sträckan idag...
Några känner väl igen mig, men ängen hade jag för mig själv dessutom fick jyckarna springa fritt en liten stund. De uppskattade det höga gräset... kanske svalkade gräset lite?


Midsommarstången är redo... får man lov?


TREVLIG MIDSOMMAR!Classic Monday / tête-à-tête :

MÅNDAGENS: /matjesill &potatis....
:::::::::::::::::
CLASSIC MONDAY


Starten på midsommarveckan blev både sol och vindstilla.
Det var ganska fullsmockat... några bilder från... En och annat fordon som stack ut ur mängden. Vilket lockat ut en hel del folk... men ingen ville dock bada.:::::::::::::::::


När jag kom hem blev jag tvungen till att vattna balkonglådan. Akvarierengöring inkl mini städning är det varannan Måndag. Både badrummet och köket blev fint.
På Torsdag blir det städdag då jyckarna har fällt sin päls ytterligare...

Betat av något avsnitt ur "Game of thrones"...


Strax kryper jag ned...

GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥