fredag, november 26, 2010

Fredag???

Njaaa, idag känns det verkligen inte så, men just nu kaffe och någon bit ischoklad. Nu är det klart med julpyntet iallafall.

Nellie har varit lurig idag och smet ifrån mig idag ut mot skogen här hemma... Jag slängde några grejjjor som jag höll i handen mot marken och då kom hon genast fram givetvis. MEN det visade sig att jag i min förvirrighet (men jag brukar ändå ha en viss ordning i denna, men vem rår på vilda valpiga barnsliga unghundar?) tappat bort Zorros koppel. Någon hann före mig...

Innan vi åkte hem köpte jag ett nytt på Rusta, men det fanns bara gula kvar och detta gjorde inget för det andra som jag har kvar är i blått och då kan jag se skillnaden på dessa. 69:- är juh inte så farligt...
BloggLänk:

(infot gäller tedsuniversum.com)Goder morgon:)

Jag vaknade först idag och detta till väckarklockan eller rättare sagt radion, där det snackades om passiv rökning. Lite trött och strött stängde jag av denna och gick sakta upp för att sedan försiktigt maka upp Gert, som snabbt var med på noterna.

Just nu surfar vi för jag hade satt på klockan lite för tidigt, men Gert informerade mig om den rätta tiden han skall till VC och en liten stund här kan jag blogga innan vi sticker då. Skööönt när ärendet inte gäller mig och idag måste jag bara fixa alla räkningar.

Vi har fått nytt bredband via bredbandsbolaget genom ett väguttag som våran bostadsförening fixat till. Det var jag som ringde upp bredbandsbolaget och frågade om de inte har några erbjudanden och det fick vi och nu är det färdig installerat här och billigare pris har vi fått och inte helt fel detta. Bredbandet är något snabbare och bredbandsbolaget är våran favorit här.


NattBloggen:

Nu... äntligen är det färdigt med hemmajobbet. Jag kände bara att jag inte vill ha detta överhängande mig.
Huvudvärk så det förslår,men den har minskat, men ändå blir det 1-2alindrin på 400 för mig:

Efteråt fixade jag till A-fil, varm macka med te och såg klart en film som han höll på att se "falsk som vatten". vi hade sett denna för många år sedan sååå det var skönt att man inte behövde hänga med helt... men okej ändock.


Här är våran julvy från våra datorer:
Och till sist en julstjärna har åkt upp i köket, men mer än så här tänker vi inte ha. Det blev så festligt på balkongen att detta överväger resten. Fast givetvis skall en julkrans sättas upp på dörren och något gammalt "skitjulpynt" i svalen för något lättare julstämning:


Allt skall vara klart lagom till Första advent och sedan kan man njuta av vintermörkret:)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥