onsdag, augusti 16, 2017

Härliga kameran vilka fina bilder med denna :Förresten alla jyckarna gillar min sallad och karré förstårs får man inte glömma.

ONSDAGENS: / karré  & sallad /


Idag hanns det med vila... en vila hemma alltså... Jag är inte klar med de olika summeringar som just nu jag genomför... återkommer innan bädden...

Likheter? :Nu handlar det om likhet inför lag.


Har man hela arkivet med sig i huvudet och tar ett steg i taget, då möter man först undanflykter... men när dessa är mer än synade... kommer steget trycka ned/översitteri, när inte detta hjälper då möts man av försöket att skapa hos oss motsättningar/ovänskap när inte detta funkar då kommer rädslan / undanflykter. När detta inte funkar då går "" under jorden och skickar ngn annan... Detta för att förvirra/förvilla och skapa osäkerhet och smita undan.

Det var ett också mycket hårt slag att gå igenom också detta blev i slutändan ett väldigt högt pris på alla sätt och vis... även i pengar.


Nu har jag papper på att jag inte längre är en belastning för samhället. Det blev ett första steg ut mot friheten.

Detta kunde ha slutat helt svart, men nu är jag även THEGOATLORD här.

Som sagt det är en LYX att få säga NEJ!

Tack & hej... nästa... så vänder vi på bladet.


MED ANDRA ORD ATT TA TJUREN VID HORNEN ÄR INGA SOM HELST PROBLEM OM MAN EN GÅNG GENOMGÅTT HELVETET!

VECKA 33, Tid flyter snabbt... luggsliten... :

TISDAGENS: / hemlagade köttbullar gjorda med svart vinbärsgelé i gräddsås & färsk potatis (vilken tur att jag köpte såpass mycket av potatisen för de var väldigt goda)  /
Sov lite dåligt men somnade sedan till slut. En  hyffsad tisdag men tiden flöt snabbare än snabbt. 
Vad har jag uträttat egentligen? Inte ens vilat och tagit det lilla lugna. Vädret var jätteskönt... men ikväll/natt regnar det rejält.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥