Jag startade dagen med att ta fram milda margarin.   
(Brödet skar jag dagen innan - 3 st baguetter  köpta på WILLYS dafgårds 135 gr ) 
Jag skar några skivor milda och lade dessa i en mindre skål för att stå och bli något rumstempererat. 
Efter ca timmen tog jag en hel vitlök och skalade klyftorna och pressade dessa ned i smöret för att sedan hälla på den frysta persiljan. Blandningen räckte precis för de brödskivor jag skurit. Brödskivorna lade i en ugnsform på bakplåtspapper. 
För att sedan lägga över  plastfolie för att förvaras i kylen. 
ca 1 timma hade jag den i vanlig låg värme för att ha den på 175 gr ca 10 min och  stängde sedan av ugnen helt! 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 LÖRDAGENS Tomatsoppa och vitlöksbröd! 
 
 
 
  |