torsdag, juli 10, 2014

Härliga mitt-i-veckan/Soligt som 17/Selfies HARRIET topp 10:
ONSDAGENS MÅLTID: /gryta & ris + en klick mild naturell yoghurt/StandardMjölkDet var mycket folk som kom från strandplätten, sååå jag lät jyckarna hoppa i vid en specialplats längs med stigen för att blöta tassarna och få sig en slurk... vattnet ser väldigt fräscht ut här dessutom.Jag tog mig en sola då det var en jättehetta här idag... kan det vart ca + 29-31 grader...

På väg mot bilen blev det skugga på en helt annan äng för att svalka av sig något...
En kall öl när man kom hem...

 


Nu när jag bloggar är det natt och svalare...


Både Mathem.se & Mat.se var här med varorna idag, sååå sedan jag kommit hem har jag fixat CitronVatten för en vecka. Skalat/skurit av skalet på 3st citroner och slängt dessa  i en tillbringare, som jag fyllde på med kallt vatten.

2st CitronSockerkakor är fortfarande i bloggandets stund i ugnen som jag skall strax ta ut. Den ena skall jag frysa in.

Den andra skall jag ha en bit av efter bloggat till en skål med jordgubbar och grädde som står och väntar ute i köket. Te är i hobbyrummet sååå inga som helst %  i natt.


Denna gång blir Torsdag = Städdag. Enbart ett snabbt drag med dammsugaren denna gång då vi hållt förövrigt i gott skick...  Nu är det dags för lite nattakäk med Te till inne i hobbyrummet:
Trött och slapp men samtidigt energisk... nu kan jag pusssta ut.  Jag kände att det var längesedan sist jag joxade till en sockerkaka nämligen...
Det enklaste som finns när det gäller bakning och endast dit som jag sträcker mig för att baka.SELFIES "HARRIET" topp 10:

 Snabbt handplockade från nätet. Storkändisen "Sköldpaddan Harriet"  på plats 8. De är numrerade efter den ordning som jag hämtat dessa.
Lånade bilder från nätet...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥