fredag, november 12, 2010

Ny design:)

  (Infot gäller hemsidan: tedsuniversum.com)


Hejsan!Vi har inte bytt webbhotell denna gången, utan vi var inte helt nöjda med den design som vi formade till.Men vi är mycket nöjda kunder på ballou.se... mycket bra pris och framförallt suverän kundservice.//WEBTEAM
Under en hel kväll (torsd. nov 12 2010) satt jag och knåpade och resultatet blev över förväntan.

Jag hoppas att denna nya design är till eran belåtenhet också och mera lättläst.Och denna nya nyhetssektion kommer att bli en sorts blogg där ni kan kommentera och ni får lov att ha en annan åsikt och även kritik , men snälla, var konstruktiva, gärna trevliga.

Jag hoppas att med den nya designen skall bli en något trevligare stämning .Om ni har en egen hemsida eller blogg får ni gärna skriva om denna eller bara chatta av er i kommentarsbloggen om vad som helst och gärna vilka låtar & plattor ni gillar med Ted också .Med vänliga och personliga hälsningar,

kort och gott,

//Harriet

Fuktig Fredag:


Jag väcktes av väckarklockan i morse och det var bara till att klä sig och svinga sig iväg för sista delen av provet för denna omgången.

Vädret är grått och regnet har för en stund sedan slutat.

Bild på vädret ute i morse här i Göteborg:)Trapphuset efter slutdelen av mitt test:
Nr6 "Lindholmen" där jag gjort mitt prov och regnet är över... jag känner mig lite piggare nu här hemma i min fåtölj med en kopp kaffe för att jag skall piggna till:Det här var min Fredag:))))
Jag försöker pigga upp mig här hemma i min fåtölj med en kopp kaffe,

Många Kramar,
//Harriet♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥