lördag, mars 16, 2013

Kelstund/flummig/rörigt/städning/mat:
LÖRDAGENS MÅLTID: /buffalo wings/potatis+brytbönor/CitronVatten/The Goatlord diskar idag, bara för mig att börja blogga med kaffe " gevalia ebony mörkrostat" på maten.
Jag har tagit mig en slappare dag, som även blivit lite utav extra jobb.

Jag tog upp Zorro i bädden och hade en kelstund med Zorro. Jag fick senare ta ned Zorro från bädden, när jag skulle påbörja maten, dessutom ville inte Zorro heller ligga kvar i bädden.
Gosiga Zorro!Jag tvättar upp en filt idag och av misstag fick jag upp locket så att vattnet rann ut mot WC golvet.
Detta skulle jag göra innan tvättningen, men gjorde detta när tvätten kommit igång.

Jag fick dra tvättmaskinen inåt väggen och ta lite hushållspapper för att få bort såpass mycket vatten att jag kunde sätta på tvätten igen.

Japp, glad i hågen när jag snabbt som 17 löste skiten...Lite senare när filten är tvättad måste jag städa hela WCgolvet. Lite extra jobb och dessutom på detta har  The Goatlord tagit flera kort på mig, som jag fick gå igenom.Bädden är bäddad och jag bytte örngott + minifiltar samtidigt. Den mörkbrunafilten ovanpå bädden är den som är en utbytesfilt för säsongerna.Snacka om svettig i nacken.

Jag har satt upp håret och har även en slapp klädsel.


Musiken har gått på höga varv idag här.

 
Jyckarna åt snabbt upp sin mat och har tagit sig en vila på maten... sååå slappt, sååå segt, sååå flummigt & snurrigt, men bloggingen inklusive kaffet med lång fllummig vila och bökat har gjort mig lite pigg till slut. 
 

Hej så länge,

Äntligen är man hemma efter bjudmaten :
FREDAGENS MÅLTID i bild... då jag slapp att göra en måltid.
Nu är det en ergonomisk vila i min reclinerfåtölj som gäller.... lite smått trött,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥