torsdag, november 25, 2010

HemsidesLänk:(infot gäller tedsuniversum.com)

NattBloggen:

RECEPT:) Nattakäket en något försvenskad/franskad variant; klick milda, hönsbuljong, slovensk soppspaghetti, vatten och creme fraiche med ett glas citronvatten till detta. Några bilder efter nattakäket. Vi bägge två sov som stockar i kväll, därför är vi då uppe lite längre:

Sexan/ LindHolmen ( SU sahlgrenska universitet) :

Idag har jag varit hos min fullt legitimerade Psykolog på Sexan Lindholmen och fick mitt generella utlåtande. Och efter detta gick vi igenom hur jag skulle fylla i och göra mitt hemmajobb och vad detta går ut på.
Naturligtvis blev det färdigmat ute och en promenad med jyckarna efteråt fick andan att luftas och huvudet lättades upp en aning, sedan hemåt. Och vi sov hela kvällen. Efter att ha vart uppe en liten stund gick vi in och tog vår dusch tillsammans och det blev en Onsdag denna gång istället då. Mycket fräschare efter duschen började jag sakta plocka fram mitt hemmajobb.
En blyertspenna var det längesedan jag höll i som ett exempel, liksom ett suddigummi, pennvässare:

Det är 567 frågor som jag skall gå igenom, i vilket enbart handlar om mig själv. Dessa svar skall vi gå igenom längre fram och diskutera kring för att få ett någorlunda mera individuellare bedömning om mig. Detta låter säkert inte jobbigt, men det är det på så vis att det är så många frågor och en ordlista fick jag ha också, men ännu bara på en "fråga/påstående":

Jag slutade på exakt 130 då jag började känna både huvudvärk/yrsel.

Några bilder på mig när jag börjat komma igång:

Och efteråt blev det för både mig och Gert; en minitallrik A-fil, ostmacka och te. De tre jyckarna fick någon ostbit.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥