onsdag, december 29, 2010

... mot 2011 :):( :


... "resultatet julkorten" i hallen ;) inte jättemycket, men fullt tillräckligt. (Vård Centralen skickade ut ett med viktig info som jag har lagt bland visitkorten).På hallskåpet är det en enkel klädsel för NyårsAfton som ligger framme bland julkorten och där brukar det annars vara tomt;) "ha lite överseende med detta" :"Janssons Frestelse" (absolut garanterat största favoriten bland julkrubbet för både Gert och mig) i en miniform står och svalnar på bordet och under tiden bloggar jag:
Gert visar mig alltid CD och en kort info innan den åker in i spelaren, käckt va??? Så säg...
När jag har något jag vill lyssna på blir det via CD in i min PC eller hårddisken ut i högtalarna här hos mig och det hörs för oss bägge det med.

Det blir lugnt här förutom en dusch med massage för oss sedan. Ganska skönt för rygg och armar och sådant där och närheten mot varandra. Vi har inte för kallt och inte för heller för varmt.

~~~

 TISDAGEN (igår)

Vi hade en mycket skön dag igår med mycket vila och en härlig tur med hundarna, där de kunde springa lösa utåt  Tjolöholms härliga omgivningar och det är dessutom väldigt plant.

Vi passade då även på att handla hundfoder och lite mat för nyåret och sådant som fattades trots att jag hade en köpelista glömde jag köpa dillen!!!
Förövrigt råder det en ganska trevlig och mysig stämning utåt Fjäråstrakterna. Och kväll/natt blev en härlig vila här hemma.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥