torsdag, oktober 02, 2014

Torsdagen flöt som en smäck:Natten mot Torsdag:

Jyckarna strax innan jag skulle hoppa in i bädden...
Det är alltid Nellie som hoppar upp på bädden innan jag lägger mig, så jag kände mig tvingad att plocka fram kameran och knäppa något. Roligt att den lilla varghundenliknande ur Jack London behagade hoppa upp...
TORSDAGENS MÅLTID: /fiskpinnar+pommesfrites+grönsaker/CitronVatten/Städningen gick som en smäck... Nu inväntas hobbyrummet.


HEJ SÅ LÄNGE,
Goder Natt:

Maten var här idag.  Jag som behövde vila blev väckt utav Jehovas Vittnen i porttelefonen. De undrade om vi kunde kolla på film? Svaret blev... NEJ!

Visst somnade jag om... Förra gången de var här fick jag ett tunt blad med hänvisning till deras hemsida och att jag kan läsa om vad som händer efter livet.

När det ringde första gången, så kollade jag på klockan och såg att det var innan matbilarna skulle komma och då blev det ett långt frågande... Haaalllååå!!! Till svar fick jag ett:- Vill du köpa Expressen? Nä.

Något liknande ungefär... Jag vill gärna sooovaaa, varje Onsdag (närapå... inte alltid) ... men ett Hallååå och Nej lär jag väl i tid och otid yttra mig i högtalaren...


... lite sömn skall det bli och även städ... Det ser  hyffsat ut, så inte lär det väl bli ett jätte jobb... och akvarierengöring skall det bli också.


Kalendermånad - jättekliv:ONSDAGENS MÅLTID: Kotlett & potatis & grönsaker/CitronVatten/

Kalendrarna stod på Juli. The Goatlord tyckte att det var dags att byta... Hmmm*... pumpor...


HEJ SÅ LÄNGE...♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥