söndag, augusti 13, 2017

Vilka tre är badkrukor? :Livet som en tråd fylld av... :

... lycka, men också skört & mycket hårt, även bakslag och oftast har man inga val.

Att hamna på "botten" och ta sig upp gör man inte på en sekund - framförallt krävs det mycket inre jobb och även att få tillbaka styrkan för att klara av det inre jobbet.

Att det kan krävas fällben tar man väl med i beräkning, men verkligen inte att det finns alldeles för mycket onödiga fällben & man tar inte med i beräkning att folk som man inte  fullständigt känner bara dyker upp & tar för sig, vilket de i vanliga fall inte skulle gjort.

Genom skolplikt - arbetsliv... måste man dra sig inåt för det mesta för att orka klara. 

Att ha råd med NEJ! är en lyx,  när man kan ta det när man vill... en sorts frihet i sig & Att få ett nytt liv och ta över det... men det nya livet är ändå fortfarande som en tråd dock.


:::::::::::::::::::::


Det nya köket var bara till det bättre. Ventilationssystemet är jag också mycket nöjd med - el och allt. Enkel bra lösning. Lättare att städa, diska och laga mat... och så förstås nya kaffeplatsen!

Bilen var också bara till det bättre... drar något mindre än förra och något större tank. Något lägre i baken... för att nämna några.

Livet är något enklare och mera harmonisk just nu, Även att något anonymare ta sig ur stadsdelen gör också sin större del i detta just med lycka & harmoni.


Härligt skön tillvaro lever vi - här & nu!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥