onsdag, maj 19, 2010

Mitt i veckan:
Zorro skötte sig utmärkt hos veterinären för kloklippning och det var dessutom gratis, eftersom vi har ett stämpelkort där var 5:e stämpel är gratis.

Jag passade på att väga Zorro och vikten är ca  29 kg... omkring -06 vägde zorro ca 35kg och det var lite mycket för honom; såsom extra flåsningar och trötthet.
Så 6 kg har Zorro gått ned, mycket duktigt av grabben! Vi ger en viss mängd till alla hundar per dag + att vi har två unga tjejhundar som livar upp honom.

Och jag själv väger... 125 kg joooooo, nu har jag avslöjat min vikt och det är bara ni bloggläsare som känner till min rätta vikt nu.

VÄDRET: ca +25 och sommaren är här och förresten kunde man ana värmen igår.

Hundarna var ute i gröngräset ca 1 1/2 timma och därefter lämnade vi hem hundarna för att sedan käka på Marcos Restaurang. Därefter handlade jag lite inne på Hemköp i Sävedalen bl a presentpapper och ett litet kort och hovleverantörens 4 st hallon/blåbär mazariner i en ask för 26:-... bra pris och jätte goda är de också.

När jag kom hem slog jag in Morsdagpaketet med ett minikort till ute på balkongen i lugn och ro. Och en liten svensk prydnads flagga åkte ut samtidigt på balkong bordet för att stå för någon sorts JuniMånad stämning med mycket helger.

Det är fortfarande varmt och ljust ute så balkongdörren står helt vidöppen just nu.
Och all tvätt är upphängt och disken är diskad och rent är det i köket också.

... men nu är det lite Farmville och lite Caféworld som gäller på Facebook, och lite senare också en dusch för mig, men innan duschen... skall jag fixa till någon rolig bild till Teds Universum för Juni månad...

MorgonBloggen:

... ett tidigt uppvaknande idag med lite fil som start för att bli kopparna kaffe.

Om drygt en halvtimma skall jag snabbt fixa till mig och åka iväg till en djurklinik ute i Hisings-Backa och bra har dom vart hittills. Zorro skall nämligen kloklippas.

Idag käkar vi på Marcos Restaurang och det blir schnitzel på dagens meny:


MUSIK:
BLACK SABBATH ~ heaven and hell (1980)
Idag spelar vi musik tillägnad DIO:

Se även The Goatlord ~ blogg

NattBloggen: Tema; vecka 20
Veckans citat:
"Vilken hare som helst kan nosa ett dött lejon i ändan."  Tore WretmanMitt bitmärke blir inte mindre precis... hrm*... undrar som Flundran vilken vampyr som vart framme denna gången månne???

Gert var rejält trött och har nyligen lagt sig, medans jag däremot inväntar kl 03.00 och ser till att Gert tar sina tabletter och sedan kryper jag också ned i slafen...
Vi har rengjort akvariet idag och tog en längre tur med hundarna idag... förövrigt inget speciellt. MEN vi skall upp imorgon för Zorro skall kloklippas...


Här är jag då med någon blämma som är på väg bort då... förövrigt är det osminkat som gäller här fortfarande:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥