tisdag, mars 06, 2018

VECKA 10 ... naturens makt är stor... :

Jag gjorde under natten som var en snabbskottning även om det inte syntes, så underlättade detta skottningen idag.
Det första jag startade med idag var snöskottning. Jag var tvingad för man hade skyfflat undan snön och påbörjat en snöhög vid röda sträcket. Jag passade på medans snön var varmt om man säger så. sedan fortsatte jag mot bil och runt hela bil.

En byggnadsarbetare tog fram en borste och borstade bort all snö som lagt sig på bilen... vänliga själar utanför "föreningen" om man säger sååå.
Likaså de som fixade köket åt oss med alla sina entreprenörer. De undrade lite vad för sorts "tjommar" vi är omgivna av. Det är det många som undrat.
MEN när vi åkte ut så behövde jag inte borsta bilen iallafall... *












Jag kunde gå  över isen idag eftersom kramsnön lagt sig över. Jag får väl se hur vägarna bär imorgon... Naturens makter!!!










Jag kände att jag hade tid på mig sååå jag fixade till mig lite även om sminket uteblev, fast lite färg på läpparna blev det då.












Tre budbilar var här idag... WILLYS - HEMKÖP - MATHEM .
Det blev inte coop även om de också kan hålla bra priser och kvalité, därför är det synd att deras tidsschema inte är bra. De andra har väldigt bra information kring tider. Om jag beställer inom tex 14-16 då vill jag inte ha leverans kl 17 eller 18. Jag har pressat coop att jag tar inte emot sådana förseningar. Det är jobbigt att behöva dubbelkolla coop  och att ringa upp och fråga om de är försenade, men jag använder mig av coop också, men inte denna gång.
MATHEM har en service och kvalité på högsta topp, men då är de också dyrare.
mat.se - mathem - hemköp - willys = De är alla bra med tidhållning och info.

TISDAGENS: / pytt i panna / kokta grönsaker / mineralvatten med smak av citron /

Kaffe & våffelbägare = smarrigt på en vanlig vardag!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥