måndag, april 20, 2009

En lång dag...

Vi vaknade tidigt och åt en snabbfrukost för att snabbt åka ut för några ärenden. Lite senare hamnade vi då hos mina föräldrar där hundarna kunde springa på tomten. Samtidigt passade vi då på att ta en "dagens" på restaurang Mr Johansson på Stigs Center, en nyrenoverad och nyöppnad restaurang och mycket fräscht. Efter restaurang besöket åkte vi tillbaks till mina föräldrar och var där ett bra tag och njöt av vädret. Till sist blev det dags att åka hem och då passade vi på att göra ett ärende på apoteket. Gert har minskat på någon tablett och rehaben går sakta mot rätt riktning. Väl hemma hjälpte jag Gert att rengöra akvariet. Jag satt på datorn och Gert kollade på TV. Det har vart en lång dag idag då vi fick vakna tidigt och det har gjort oss trötta. Senare kollade vi på BBC (engelsk kanal) som är svensktextad och såg en deckare "Lynley". Efter denna gick Gert och lade sig och jag valde att vara uppe en liten stund till och för att bättra på detta blogginlägg. Det är mycket fel man gör speciellt om man är trött som man inte tänker på förrän man läser det hela en andra gång, men ibland orkar man inte bry sig.

Titta, det brinner!
Precis när vi käkat färdigt våran dagens på Mr Johansson får vi se en stor rökutveckling på andra sidan motorvägen alldeles vid före detta Backas Primära VårdCentral, men numera äldreomsorg och det tog ca 10-15 min. för en ambulans att ta sig dit och då hade vi nu druckit ur våra koppar kaffe och havreflarnet med choklad på... Utsikten är för övrigt ljuvlig med stora fönster:))) och utanför är det en enda virr varr av lastbilar, bilar, bensinstation och gatukök m.m... och en motorväg ganska nära.

Mr Johansson
Restaurangen Mr Johansson ligger på Stigs Center som är en rastplats vid motorvägen ute vid Hisings-Backa mittemot Scandic hotell där det serveras salladsbuffé och thai/kina och svensk husmansbuffé inkl. kaffe och kaka för 75:-... högsta betyg på detta ställe och dessutom nyrenoverat och en filial till JOHANSSONS KROG som också ligger ut i Hisings-Backa fast här svänger man in mot GP motet...

Snygga taklampor... just nu som wallpaper på min hårddisk:)))

TOALETTERNA
Jag var bara tvungen att plåta toaletterna för de var nyrenoverade och jättefina jämförelsevis med de som var där innan... Ta bara denna bricka översatt "woman" till asiatiskt; för den som gillar asiatiskt och tatueringar... här är den:)

Häftigt kakel...

Tjusig graverad spegel...

Snygga träsnidade dörrar också...

Säsongs Balkong

Nu är vi redo för sol och värme! Jag valde "Lyckliga Lotta", då Begonia var slut på ICA kvantum LERUM, dessa två är då mina favoriter när det gäller balkonglådor ( enkla att sköta och så står de sig hela sommaren och närapå intill vintern... och ny jord på 10 liter räckte precis... Påskliljorna är nu på mina föräldrars tomt ute i Hisings-Backa... hoppas lökarna kommer fram till nästa år?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥