fredag, september 19, 2014

Fredagen i korta drag:
FREDAGENS MÅLTID: /matjesill & potatis & gräddfil & gul lök) /CitronVatten/Jag har beställt från dustinhome.se... ALARM för hundägare inkl. lyse  & ficklampa.


HEJ SÅ LÄNGE...  Idag är det en "hutt" som gäller... Det sista utav Lord Calvert Canada Whisky.


Ana Rucner - Toccata [2004.]Musical com Ana RucnerInredning: möbelöverdraget:
TORSDAGENS MÅLTID: /Kokošji lonec (mlinotest+ris) & mild ajvar Podravka/CitronVatten/

(rester) åt vid PC:n idag.Städat & tvättat. En extra tvätt med badrumsmattorna vid tvättstället-utanför duschutrymmet och minihanddukar vikta som minimatta för vattenslangupprularen (akvariet). De är nu upphängda.Jag var jädrans trött efter den långa promenaden, då ficklampanblev kvar ute i mörkret, får skaffa mig en ny.
Hade jag vart fullt frisk, så hade jag kanske hämtat reservficklampan --- eller jag tror nog inte detta... Mini-ficklampan fick jag tog på för hyffsat pris... skall kolla om jag kan hitta en ny till bra pris.

En mini-historia som bara är jobbig att kunna formulera rätt... nellie var en liten åsna... sletr sig ur selen sedan fick jag sätta på henne denna... ca 3 ggr... inte nog med detta... Nellie tajmade in "paret" som smög in i skogen för att ta en annan väg... Detta är mina hemmatrakter så jag kan dessa stigar utan och innan även om det var längesedan sist. Därför vet jag vilken väg de tog. Det är en väldigt gammal stig, som luckrats upp och blivit luftigare, men i mörkret vill jag inte ta vilken väg som helst... Lugna cyklister mötte man innan och allt fröjd sedan detta... Nellie hade stenkoll på allt som är mer än omnejd om detta kretsar kring oss... Jag hörde de muttrade något någon med hundar... Vi stod stilla när de lös... in bland träden... Detta snappade Nellie upp... hundar vet de vad det är och att de lös mot oss... Jag orkar inte skriva mera...
Från en hutt igår-blir det vin strax... nu fortsätter natten.

Hej så länge,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥