lördag, februari 21, 2015

... inredning med hundböcker, så det kan bli:


LÖRDAGENS: /LAX-spenat-broccoli & potatisbakelser/Pressgurka+cosmopolitan+tomat/CitronVatten/
ÖRN-KLO ARMBAND AV ALLA TING!!! Satt som gjutet...

Vad är detta för stora tunna häften? 
Det är konstnärshäften om olika stora konstnärer; Gainsborough/RENOIR/DELACROIX/Kandinsky/ som har varit THE GOATLORD's farsas och dessa vill jag ha & plocka fram lite när det börjar ljusna på lite - bara bläddring - lite läsning. Bruce Springsteenboken fick THE GOATLORD syn på, sååå den åkte upp den också. 

Som plåster på såren har jag beställt åt THE GOATLORD: LET IT BE boken, fast vinylen ligger här förståss... en dyyyr historia, men nu var det THE GOATLORD's tur då jag kostat på mig en hel del extra. Tja, tja,tja... inte cha cha cha...

Vi var ner en stund i källarskrubben innan maten och kollade efter böcker och liknande & lagt åt sidan lite som skall slängas längre fram. En påse gamla VHS till att börja med.
Dessa hundböcker låg i ett skåp här hemma som man kan fylla på med annat istället. De fick sin plats här. Vid kopian av en gammal ljusstake stoppade jag in ett brev och kuvert med collieomslag över och ljusstaken fick sig ett lyft, dessutom ljusstaken säger tydligt att här är hundböcker... glöm ej.


Papperskorgen är nu i hobbyrummet och är menat att vara på ett ställe där vi har en påse, som vi slänger skräp i. Fast skräp påsen får stå kvar tills denna skall slängas.

Det mesta är fixat, bara att relaxa...ÖRONRINGEN passade bäst på min nässnibb istället.

HOBBYRUMMET nästa... en "hutt" och TE väntar...Det allra sista kring inredning gjord/... en "hutt" & GAME OF THRONES:


En handgjord vas av något sorts träslag- köpt i Slovenien åkte fram. I samma veva fann jag den lilla röda burken, som hade "nuba-pärlor" njae... ( en gammal sacketterburk-visade det sig senare vara). De liknade dessa, så jag blandade ut med det översta lagret på i halsflaskan... så att hela halsen blev lika fylld som den med rosa nuba-pärlor blev.

FREDAGENS: /CHILI CON CARNE & ris/CitronVatten
Jag hade kikärtor i, som var gjorda på det vis, som jag skrev några blogginlägg tillbaks om.


Dekoration med ljust rosa rosor och lite djupare rosa färgad bukett och blåbärsrisen.Det blev nu istället nuba-pärlor över, de hamnade på fatet.

Dekorationrånen får vara kvar ett tag till.

Nellie och Titti innan jag ger mig på för att fylla ut de sista luckorna på väggarna... 
Några böcker från SMB - Svenska Militärhistoriska Biblioteket, men lgh:en skall inte bli ett enda bibliotek... lite utrymme för annat också...

Lite glosor - lite Claude Monet innehåller några få recept också. Adelskalendrarna vi har nu. En från 90-talet gav vi bort. Då ville vi ha någon. Nu är det dags igen för en "2016" som skall beställas innan ett visst datum. Liten rabatt är det för de som finns med i denna och dessa får förhandsköpa och får hem dessa på förhand, även om förhand är med kort varsel. En bok om Heliga Birgitta.

JIMI HENDRIX hatten. DEn står på en "militärprydnad" via SMB från SCHWEIZ armé, tror jag det var, som åtagit sig några upplagor från sitt.

Denna lilla hög skall inte bli högre.

Detsamma gäller denna, fast högst två till, men då får det allt dröja.

Denna kommer inte fyllas på mera...

Ej heller denna...

Detta får räcka... gammalt varvat med nytt...
Så här såg hundarna ut efteråt. De var nöjda och lugna att det var en kort orolig händelse.


Vi var nöjda med dagens promenad. Jag känner mig hel och ren efter duschen.


Nu är det hobbyrummet och en "hutt" som väntar... och GAME OF THRONES....
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥