torsdag, september 30, 2010

Tiden går:Bra höstväder idag också.

... idag har vi gjort lite utav varje; såsom klippt klorna på våran hanne på Göteborgs DjurKlinik AB 
Zorro skötte sig exemplariskt, men så är han juh  också ca 10 1/2 år nu.

Därefter käkade vi på Hsin Hsin ute vid Stigs Center.Därfter blev det Rusta och ett par dojjjor till Gert inför kylan. De svarta kängorna såg bra ut och det är bytesrätt.
Nu dricker vi te och strax skall Gert testa kängorna om de sitter bra på foten.

Medans mina föräldrar har varit i Slovenien  och hälsat på olika vänner och släkt i trakterna Goricah, så har mycket hänt här hemma; "valkaoset" ena helgen och helgen därefter två personer försvunna under samma helg här i Göteborg.lotus flower animated candle
Candle comments and graphicsVid Länsmangården har man redan gjort ett fynd på den ena försvunna som identifierats som Elin 27 år som studerade här tillfälligt i Göteborg och någon eller några är redan inne på förhör och även misstänkt eller misstänkta...

Angel Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook
Comments and Graphics - Angel Layouts - Photobucket


Den andra personen är en kille på ca 20 år från Kiruna och heter Rasmus, som befann sig runt Stigs Center trakterna vid försvinnandet efter att varit på en företagsfest. Rasmus är fortfarande försvunnen.

Angel Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook
Comments and Graphics - Angel Layouts - Photobucket


NattBloggen:

Alkoholfrittvin ~ också denna med otroligt fin smak på... chips till... vi testade de nya OLWsorterna och det blev lite över:Så här ser de ut chipsen:efteråt tog jag mig en kopp te i fåtäljen och då snodde genast Nellie min plats, och hon såg så slocknad och trött och söt ut, så det blev en bild på henne direkt:FILM:

Knight and day (2010) såg vi för andra gången och denna gång med svensk text:


MUSIK:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥