lördag, december 19, 2020

En glimma sol Jule-Lördag:

FRUKOST gene "fibervarianten" MATLAGNING påbörjade med att laga Polski Ninas kamben  / 
 tog fram de sista risgrynen och lagade även till risgrynsgröt - för nu är det dags för juledessert Ris à la Malta 
LUNCH laxsmörgås & fruktbricka
Solen visade sig idag... Klart som korvspad blev det en härlig promenad också...
MIDDAG LÖRDAGENS soppa grillade kamben brödbit
När jag väl kom in var det bara att plocka fram gårdagens kokta grönsaker som jag blandade ihop med köttsoppan... (köpte 2 burkar köttsoppa för 26:- på WILLYS) Till middagen tog jag fram någon köttbit . revben som vi skall äta imorgon och en brödskarv till)
Ris à la Malta till kaffet. Blir en efterrätt imorgon också... en dansk!
Då har jag lyckats med ett konststycke att göra slut på ett paket med risgryn...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥