torsdag, januari 22, 2015

Bob Dylan har u fått sin plats/en slapp härlig promenad:TORSDAGENS: /fiskpinnar & mos/cosmopolitan & tomat/CitronVatten/

Det var en rejäl svarthalka ute och ett lite snötäcke här och var. Graderna har gått nedåt, sååå man har varnat för svarthalkan.

Då var köksdörren klar... nästa uppdatering blir toalettdörren mot hallen. Uppföljning följer längre fram.


Nu är det hobbyrummet som gäller med hutt till TV-burken.

Hej så länge,


Grejat med postrar igen/veckoransonen är påfylld igen:
Snötäcket har inte gått bort än, då det snöat lite till, men det lägger sig inte riktigt ändå, då det ligger på plusgrader. Under kvällens gång har snötäcket minskats ännu mera... Skönt att det inte blivit is utav deta hels som det kan göra.ONSDAGENS: /norrlandspölsa & mos/pressgurka & tomat/CitronVatten/Uppdatering kring uppsättning och lite smått ändringar kring affischer:

Längre fram inom kort lägger jag in en updatering på köksdörren, när denna är färdig.


Köksdörren är nu på G... äntligen hamnade denna affisch rätt.
En annan dag blir det att hitta en poster att ha under denna.

Jag sover sisådärjust nu och tog mig en kort tupplur förut.  Mathem.se och Mat.se har varit här idag med matleveranser - då var veckans ranson gjord.

Torsdagen är städdag, även omm det ser bra ut här, kommer städningen inte hoppas över. Tvätten är gjord - bara den upphängda tvätten som skall plockas in.GODER NATT... då jag bloggar innan läggdags istället.ONSDAGENS... MUSIK:

COLOSSEUM live (1971 - återutgiven på CD 2004 med 1 bonuslåt)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥