söndag, april 04, 2010

PåskDagen:
Klädsel för dagen:

Blommor: H&M
Jeans: Cellbes
Svart bolero: Ellos
Mönstrad Top/tunika: Haléns


Jag tog några kort på hundarna i bilen, för är det något som alla 4 jyckarna är duktiga på ~ så är det just; in och ut ur bilen:

Vi åkte ut idag till "Pizzeria Campino" i Kungsbacka.
Vi åt varsin pizza; Gert tog en "Rimini" och jag tog en "Mafia", men jag bytte ut såsen mot färskpressad vitlök.

Det var allra första gången vi käkade här och stället verkade vara poppis också.
En fin salladsbuffé fanns på plats och även kaffe efter maten:
Och efter maten fick hundarna vara lössläppta ute i det fria och de hade jättekul!!!
Men vädret var skit; regnigt, blåsigt och grått ute med ca +8 grader. Men det blåste så hårt att det gjorde ont i ena ögat... det är litet svullet.
Men annars var det härligt att få gå av sig lite.... slutligen innan vi åkte hem, stack jag in på ICA MAXI i Kungsbacka:Just nu surfar jag efter att ha haft närapå en "kortslutning" här hemma. En timer för akvariet gick nämligen sönder, men som tur är hade vi en till och bytte ut denna.
Det var söndagen som gick hyffsat undan.

... eder Hattie

Snabb upppdatering kring påskhelgen:

SKÄRTORSDAGSNATTEN:

Vädret: lite regn
Då blev det filmen/psykoligisk mystisk thriller "Shutter Island" med Leonardo DiCaprio i huvudrollen och med Martin Scorsese som regissör, filmen är baserad på en novell från 2003 av Dennis Lehane.
Det är en mycket udda film för att vara i dagens mått sätt, men fångade ens intresse och denna var bra, det behövs mera annorlunda filmer och inte jämt det förutsägbara:

LÅNGFREDAG:

Vädret: en aning bättre än igår....
... hemma i Björkekärr bjöd jag på en soppa och efter detta en vanlig enkel  tjockpannkaka och en promenad runt svampen och efter detta lite TV, såsom nyheterna och ett program om det danska kungahuset och kronprinsen med sin kronprinsessa, de var mycket mera folkligare än vad man trodde och hade hjärtat på rätta stället och danskarna kan nog känna sig lite tryggare och jag kan tänka mig att de påverkar landet på ett mycket positivt sätt: 
PÅSKAFTON:
Påskmat ut i Backa och vädret var toppen... soligt förståss, och en liten promenad på detta...Vi såg en film /drama"FLICKAN" och efter detta körslaget och sedan åkte vi hem...
Filmen var väl så där, inget jag lägger bland favoriter direkt... men så är jag inget dramafreak heller och min farsa gjorde lite annat under tiden då:)))♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥