torsdag, november 19, 2015

Mörkt & dystert, men "7 tusans" så mysigt ♥:

I går natt inne i hobbyrummet... Ibland händer det att alla jyckarna vill vara med.

TORSDAGENS: /risotto/ mineralvatten /


♥
Jag frågade THE GOATLORD om hur han upplevt alla våra år tillsammans om någon period var dåligt generellt även den hemska perioden som påbörjades innan sommar'n 2007, som pågick fram tills vi gick i pension...
THE GOATLORD summerar att trots denna period har vi bara varit lyckliga från start... vad vi än gått igenom, vilket jag också upplever... 
 ♥


Det börjar bli kyligare ute ca +3... men det var härligt eftersom det var helt vindstilla. Bara ett enda möte blev det denna gång med en cyklist här. Titti springer fritt. Bra magar har de också. Varken för lite eller för mycket.


Vacker  himmel igen... men denna gång går det åt vinter... tristare och dystrare. De tristaste månaderna tycker jag är nog strax innan våren kommer igång.

Vi hoppade inte över städningen även om det såg ganska hyffsat ut.

Juleljus tänker vi inte sätta upp på balkongen förränns adventsveckan och inga inköp behövs det och julpyntat vill vi ha klart till första advent.


De alla slocknade på utspridda platser direkt är man kom hem.

Nästa vecka skall ägnas åt vår ekonomi och få mera bukt på denna. Nya tag!
Inget som jag tänker skriva om mer än nu och här, men jag funderar på att börja handla i matvaruaffärer igen, men beställa hem ändå, men kanske inte lika ofta eller mindre.
Maten har börjats försiktigt med enklare och billigare recept. Det är en början.
Kläder har både jag & THE GOATLORD som skall användas och slitas ut.


HEJ SÅ LÄNGE,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥