fredag, juni 21, 2013

MIDSOMMARAFTON:


MIDSOMMARAFTONS MÅLTID: / lite av varje uti Hisings-Backa,  vädret var varvat med regn och sol... ganska skönt väder då det brukar vara enbart skitväder.

Grannen hade några släkt på besök som uppenbart fick syn på både mig och The Goatlord just när det var gassande sol mot oss. De kommenterade detta och travade vidare glada i hågen.

En annan granne var borta och istället var det fullt av byggarbetare över hela huset. Annars var det väldigt lugnt och mopparna lös med sin frånvaro.
Strax innan vi åkte iväg...

Såpass fint väder att man kunde vistas tilsammans med jyckarna...Ännu en gång mitt nagellack i bild... väldigt diskret... men jag gillar denna.
Plötsligt var det en hel del gråtrutar på besök och jag missade att få en bild på nära håll... en anings seg i huvudet, fast dock ej av värk. Gråtrutarna försvann helt när de noterade sällskapet. Då var det försent och vi skulle åka hem. Alla var trötta.
Jag somnade under bilfärden hemåt. Slutligen var det skönt att få komma hem. Jag tog mig en snabbdusch och blev faktiskt piggare. Det blev inte den traditionella matjessillen, för vi hade kommit överens om att  jag skall stå för denna på Söndag...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:
*... jättebra...*

HEMINGWAY & GELLHORN (2013) drama


TREVLIG MIDSOMMAR:

Jag återkommer med uppdateringar senare... vädret är mulet och närapå vindstilla med +24gr.
Enligt väderlekstjänsten ligger ett oväder och väntar på kvällen...
HEJ SÅ LÄNGE,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥