lördag, november 12, 2011

del 3 :

Gert inviger sina fingerlösa vinterhandskar med förstärkning på handflatan från   H&M Nöjd blev han när han testade dessa i Kia'n!
... mat och dessert... lite "Nyheter" och "Go' kväll"...


Därefter tog vi en kortare promenad intill våra kvarter innan vi intog våran boning.
Väl hemma tog jag mig en snabbdusch utom håret... ja, med handduken över håret som skydd. Sedan sträckte jag ut mig på "slafen" och tog mig en vila då Nellie Bell försiktigt kom upp och värmde sin kropp alldeles intill mig... medans de andra känner för en vila helt för sig själva någonstans utan någon som stör.


När jag väl kände att jag sååå sakta piggnar till, tog jag mig en kopp kaffe för att slå mig ned här bredvid PC:n. Väl där upptäckte jag att Gert slumrat till vid sin "soffa" intill sin PC.

Jag ringde ett samtal för att ta reda på några saker och tidpunkten, för imorgon skall jag hålla min "korv stroganoff" här.
Under tiden piggnar Gert också till och genast ligger Nelli Bell i "hanses" "PCsoffa".
Gert har nyligen delat upp blodpuddingen i 3 bitar, som han ser till att de får utan bråk och Gert lyckas, för att därefter tända upp lamprna här i höstmörkret och även mata fiskarna och fixxxa till Te och sätter på TV:n  "History Chanel" som är väl det intressantaste om man säger sååå bland kanalerna,  medans jag sitter här vid bloggen och skriver. Ibland blir det mer- ibland mindre- ibland idétorka- ibland inte... men det finns alltid något att ha i bild och någon text till.

Hej, så länge,
//HV

Del 2:


Det kan också gå hett till med vilda lekar när det vankas bild:
Mitt i... meeen det är juh... :


... LÖRDAG.

VÄDRET: +6 med mycket sol här idag och medans Gert tar kort på mig, sååå ser man att nu har solen kommit fram för att dra sig tillbaka medans jag sitter framför bloggen.
... och hundarna mår bara bra de också idag... Lördag...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥