torsdag, juni 04, 2009

Orderstatus:

Min tröjjja bör komma imorrn efter kl 17.00. Det bör jag hinna då:) Vi får väl se hur detta blir imorgon?

Försökt att ta det lugnt idag och väl hemma, så plockade jag fram ryggsäck där Gert fick välja en helt svart eller exet (en julgåva)... Vad? Den svarta ryggsäcken, såklart blev det;) Innehåll: Men exet (julgåva) och på så vis i termos som medhavd innehållande "kaffe" med tillörande 2 kaffekoppar och en tomflaska som fylls på av äpple/citron vatten i. Stor matpåse i form av papperskasse ( tog en snabbt, det var ej ICA iallafall, varureklam? den kommer ligga i min väska ihopvikt.Papperspåsen är till för att lägga i vindtygsjackorna ifall att det blir varmt.
Mat: Det äter vi innan. Laga? nä... Duscha: Ja, dagen innan.
Klädsel: Om inte min order kommer, då blir det den "röda baddräkten", annars "en viss tröjjja", hm, ska hämta valsedlar och möjlighet till märken eller något för synligheten där då istället... Klädsel Jeansjacka & baddräkt från:ELLOS

Blå slapp byxa och mörk vindtygsjacka från:GEKÅS ~ ULLARED

Lyssnar på musik: går igenom allt matrial Hardcore Superstar men om man tar de 2 senaste som vi börjar med och jag föredrar nog deras förra "dreamin in a casket" faktiskt ruskigt bra, deras senaste "beg for it" är också bra, men för mycket CRASHDÏET och detta gör nog Crashdïet bättre.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥