tisdag, augusti 08, 2023

i VECKA 32 mitt namn är Hans, Stormen Hans... :

 

Först ut! Ett nedfallet träd över stigen...
Så det blev ändrade planer även om tanken ändå va en något förenklad tur ut så blev denna rejält nedkortad på studs och med en blick mot Asterix såg jag att han inte backade för en kortare tur.

Stormen Hans är här med både storm och regn. Här uppe på höjden av Göteborg blev man inte jätte-värst drabbad mer än fallna träd, regn och blåst!
Desto värre var det nere vid både fiskhamnen och frihamnen då Göta älv svämmat över och det läckte även bajsvatten ut i detta... !!!

Det är skönt att sitta inomhus och blogga samtidigt som man kollar nyheterna om översvämningar och stopp av trafik. Lite koll måste man ha för imorgon verkar inte vara en annan dag utan jag är fullt införstådd med liknande linje som idag med regnkappa och vindtygsbyxa på.


Förövrigt har jag en del mat-bilder som jag går igenom samtidigt i bloggandets stund och de kommer hamna i ett blogginlägg någon gång framöver.

Tisdag är det idag och jag har en ledig skön slappdag i detta oväder. Det var allt bra nära att jag påbörjade min städning utav garderob och klädkammaren idag som jag har kvar. Får se vilken dag jag påbörjar detta jobb men det var skönt att få vara ledig en sådan här dag!

FRUKOST gene tunnbröd POLARBRÖD original 
LUNCH del 1&2 pastejmacka & fruktbricka
TISDAGENS MIDDAG matjessill med kall gräslökssås och dillkokt färskpotatis



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥