lördag, september 19, 2009

MUSIK:

SLIPKNOT ~ 9,0: live :- Det här var det första albumet som Gert laddade med gruppen och så fort jag hörde älskade jag bandet och sedan blev det ett stort eller flera + för layout, image, kosmetika... och till sist texterna till musiken. Och jag frågade nyss Gert om han gillade dom direkt eller om det tog tid? Gerts svar:- Ja, omgående!!!

Fredagen sög! Så jag kände mig för att bara gå och lägga mig efter chipsen med dippen... Jag orkade inte se en film pågrund av psykisk yrsel och utmatthet, men ej psykiatrisk såsom vid bestående psykiska tillstånd. Ej heller psykologisk såsom tillfällig kris. Utan av en psykisk känslighet påfrestat av yttre faktorer som också minskats med åren och jag har fått för längesedan om denna faktor kan försvinna helt eller så pass liten % att jag kan leva med denna. Men det som skett utöver Gerts sjukdom har nu gjort mig stark och att min hälsa kommer ej först, men en prioritet, där jag nu skall genomgå ett arbetstest och känna på... och då kan jag bli sjukskriven om jag inte orkar. I mitt fall har jag en processtid för att känna på denna och förmodligen också kunna må såpass mycket bättre för att kunna ta mera beslut huruvida jag skall ingå i mitt arbete. Från FörsäkringsKassans och från flera bedömningar har gjorts att jag ej kan byta jobb pågrund av min sjukdomsbild utifrånsett just nu. Och när jag själv mår bättre är det mitt beslut hur mycket eller litet jag skall jobba! Och det är mitt beslut och ingen annans!!! Jag är öppen för att byta jobb, men då måste jag må klart bättre än nu... Min summering: Min nivå är Status Quo. Jag har ingen uppfattning alls eller fundering. LIVET & Hälsan kommer först! Sedan är det bara mitt beslut och då är det att: stanna kvar eller FUCK OFF! som gäller!!!

-------------------------------------------------------------------------------- Gerts körtur idag! Vi kom i säng tidigare än vanligt igår kväll. Och vaknade lugnt och sakta... Vi åt mat ute i Hisings-Backa och hundarn var helt och hållet rastade. Hundarna togs in i bilen på sina varsina platser och väl där satte jag på en fin svart mjuk hundmunskydd speciell för collie på hannen, men det är inte alltid han behöver den. Men idag kändes det rätt och Gert satte sig bakom ratten och körde in i Göteborgs InnerStad och sedan tillbaks ut till Hisings-Backa och tog oss en macka och kaffe. Mamma skulle se "Här är ditt liv" och hon tippade IKEAS Kamprad och jag på Ingvar Oldsberg själv. Vi åkte hem och då satte Gert på TV, när vi hade infunnit oss till rätta. Jag hörde Gerts röstvrålade:- Det är Svennis! ... litet smått besviket! Ingen av oss gillar FOTBOLL!!! Jag sade till Gert vill du hellre lyssna på musik än detta! Och Gert svarade ett väl bestämt:- JA!!! Jag sade då till Gert:- Du får välja precis vad du vill, efter denna dag. Gert svarade då:- Då får du välja platta, men då skall du välja något av de tyngre... Varpå jag spontant hojjjtade: - SLIPKNOT och liven nionoll som fick mig att gilla dom. Jag stängde av TV:n helt och Gert satte på CD plattan och det är en dubbel och just nu är vi på den andra CD-plattan!!!

Dagen började som bara en härlig höstdag kan vara, sol och vackert väder varvat med den uppfriskande luften!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥