fredag, juli 31, 2009

"Svampen"

Det blåste som 17 ute, men solen var framme. När jag brukar gå själv med jyckarna blir det allt som oftast"mitt och hundarnas egna lilla smultronställe", men det blåste för mycket och vädret kändes ostadigt, så istället blev det här hemma i våran egen lilla skog runt "svampen" och det valet kändes också rätt såååå skönt. Det blev mer en rastning än en riktig lång promenad då, men nu sover alla jyckarna i allafall. Vi och hundarna har ju varit ganska mycket utomhus och då kan det också vara skönt emallanåt att ha en slappdag både för oss och hundarna och bara vara hemma!

FRISKIES

Alla 4 jyckar åt upp sin mat idag utan att trilskas! Jag lade torrfodret i vatten, där de efter någon timma eller så mjukas upp och däri makaroner och någon köttbulle. Förövrigt brukar de få deras torrfoder torrt, men gammelhunden får alltid uppmjukad mat, eftersom tänderna inte är så bra längre - Janine är 14 år 4 mån. Torrfodret brukar jag köpa på ICA kvantum ~ Friskies 15 kg smak: kött kostar runt 180 -190:- ... Den är mycket bra för deras magar, närapå aldrig lösa magar!!!

Nu blir det en kopp kaffe efter maten och däefter gör jag iordning mig för promenaden ut...

MUSIK: BLACKFOOT ~ live on the run

SLAPPDAG

Slappt blir det här idag. Strax skall jag fixa till middagen: hemmagjorda köttbullar, makaroner med lite ketchup och en sallad till... Efter detta tandborstning och klä sig och sedan en promenad med jyckarna och förmodligen blir det bara JAG och jyckarna, eftersom det blåser så hemskt idag också. Gert har lite problem med hårda vindar då. Senare ikväll blir det någon film också ifall vi känner för detta. MUSIK: ANOREXIA NERVOSA

FilmTajm

Jag har börjat få in en vana att göra en nattis blogg, men jag är inte ensam även Gert är uppe med mig och vi bägge känner oss fräschare inatt. Efter att haft en filmkväll med chips och dipp. Balkongdörren är helt och hållet uppe för frisk luft och ibland kommer vindarna från stormen in och fläktar. Vi dricker så här på natten bara ett gott TE som Gert fixat och efter ett visst klockslag dricker vi inget kaffe.

FILM: Harry Potter ~ The half blood Prince del6

Tjingeling, morsning och God natt på er alla därute och speciellt ni som tar er tid att läsa bloggen förståss. Många GodNatt kramar, //HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥