torsdag, juli 29, 2010

MATEN:Gammelhunden: valpfoder uppmjukat i vatten för att ätas i natt; då alla fyra får endast lite blodpudding uppdelad i bitar och Janine sin bit i det uppmjuknande hundfodret med några bitar frollic i.

Allas matskålar med liten bit av våran mat och några frollicbitar i allas skålar.
Och färskt vatten i vattenskålarna. Och den ljusa dessertskålen är gammelhundensmat som hon glupskt satte i sig:
Här är vårat käk  ugnsčevapčiči med skivad potatis i och en sallad till:
 ??


Bland det första när vi blivit ihop ställde Gert två frågor till mig:

# Vilken favoritfärg har du?
Jag svarade:-  Blått... och Gert kontrade:- ... nog samma här.

#Vilken är din favoriträtt?
Jag kontrade med:-Hmmmm... Vilken är din?
Svaret blev solklart:- Köttfärssås & spaghetti
Jag kontrade med:- ... nog samma här.


Jag nämnde detta häromdagen och Gert bara:- ... gjorde jag???

Gert har också nämnt saker där jag sagt något från i början när vi träffats och där har det också blivit för mig: - Gjorde jag????Nyvaken på en Torsdag:


... en ganska sååå nyvaken jag... dagtabletten intagen. Kaffet är här och morgon-filen skippad. Jag skall laga käket här hemma idag då... Ugns čevapčiči omgiven av skivad potatis och idag med rapsolja i botten... och en sallad till... och hundarna får en mycket liten smakbit.


Jag frågar försiktigt om Gert vill ta något kort på mig och han var "in the mood". Att jag skrattar just här? Det är varken "cheese"   (där fotografen leende säger cheese och där motparten skrattande svarar cheese) eller "omellett och  håll käft".


Utan istället i ett hemligt internt samförstånd och samspråk... om olika typer av rehabiliteringar... om vilka som är sämre eller bättre.
Något nyvaken kan aldrig bli för bra på kort; även om den är ganska leende och rätt så nyduschad.Vädret idag: mulet, svalare och rätt så vindstilla med + 17 grader varmt♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥