onsdag, maj 27, 2015

Härliga MITT-I-VECKAN spenderades uti Backa:

Lånade ett par glasögon & tog mig en vila ute i solen tills jag började känna mig lite "frösen"...
När man kommer hem, sååå har man fått besök utav pilfinken...

Dags för hobbyrummet för en film eller något avsnitt ur en TV-serie som man ligger efter. "Criminal Minds" såg vi igår, så det blir något annat som omväxling.


HEJ SÅ LÄNGE,


Jippi! Lite varmare än igår/Kuddstäd/Vyn från min PCplats:Min outfit för dagen. Sminkad och utsläppt hår.

 ::::::::::::::::::::

KUDDAR OMPLACERADE

PÅ THE GOTLORDS PC-SOFFA placerade JAG OM DEN BRUNA VARGEN.  
ISTÄLLET VALDES ATT HA TVÅ LIKADANA VARGKUDDAR PÅ ENA SIDAN, DÅ DEN BRUNA VARGKUDDEN GÄRNA LADE SIG BAKOM KUDDHÖGEN SÅ ATT MAN ALDRIG SÅG DENNA.NU SER MAN DENNA!HÄR ÄR MIN PCplats!

Jag  placerade VARGKUDDEN så att jyckarna fick denna på deras soffa inne i hobbyrummet.
(vill nämligen ha något mjukare kuddar mot svanken & ryggen)


::::::::::::::::::::

VY UT FRÅN MIN PCplats:


Här ser man en skymt av en talgoxe... annars har jag aldrig kameran i närheten för den måste laddas också. Små fåglarna är snabba också. En hel del blåmesar kommer på besök... Någon udda fågel kan någon gång då vi bör nära Härlanda Tjärn och Delsjöterräng.

Skatorna som är kaxigare ser vi då oftare, men kul att små fåglarna har börjat öka i antal här vid vår balkong.
Man läser ofta när någon kvinna/tjej blir hyllad då hon visar upp sig med alla skavanker... eller väljer att vara osminkad.
Konstig värld vi gått mot, där man inte kan välja själv hur man vill se ut eller vill vara. Det finns faktiskt de som frivilligt skippar utseendefixeringen. Om man är nöjd med sig själv och inte vill förändra på sig själv - då skall man väl inte behöva detta för att smälta in i de rätta idealen. Kategorin som inte passar in i de rätta idealen och inte frivilligt valt detta måste känna sig motarbetade och kanske oftare känna sig kränkta...

Jag såg en bild på en kvinna som inte hade idealen men gjort en selfie med kul klädsel. En del fattar inte att hon medvetet gjorde detta och vill spexa som de flesta. Istället blir hon utvald i kategorin " FUL och  FET med  TASKIG STIL".
Alla kan inte göra vad de vill utan att bli dömd. Vanliga kvinnor är oftast lättare byten att vara taskig mot eller förnedra, då de inte har samma möjlighet att via media försvara sig eller uttrycka sin åsikt.

Många fattar inte att det finns de som också kan välja att vara övervikig och kurvig, dessutom känna sig attraktiv och kvinnligare.
De som dömer mig eller dig pågrund av utsidan. Det är de som har problem.
Givet känner de oftast inte dig eller mig och en vän gillar dig som du är så länge du mår bra och är nöjd med dig själv. när du inte mår bra... Det är då de äkta djupare vänskaperna kommer fram och man upptäcker snabbare vilka som inte är det...
Nu skall jag ge jyckarna sin hundmat och sedan skall jag borsta tänderna...
Utanför PC:n kallar.

Återkommer senare med ännu ett blogginlägg kan jag avslöja.

HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥