lördag, augusti 06, 2016

Väldigt bra pizzeria men längesedan sist :

LÖRDAGENS: på ett ställe med fantastiskt god... bättre än på mycket mycket länge. Sist vi minns att vi var här var 11 september 2001 och åt här. Fantastiskt gott bröd till...
Jag inväntar tills att Teds Universums.COM sida migrerats över. Jag hoppas den tar lite tid så jag får vila efter att ha plottrat med Hollywood Vampire. EU för nu är den helt färdig.


Paradis Ghetto är fortfarande ett Paradis Ghetto :


Ärligt talat så flyttade jag hit till "paradis ghettot" pågrund av THE GOATLORD...
Lägenheten och utsikten är det som gör att jag trivs... förövrigt har jag aldrig tyckt  att området i säg varit något speciellt.
Att det blev tre hundar berodde helt på någon som en gång bodde här fick oss till en viss tvekan ta över en hanne - på det viset upptäckte man fördelarna med två tikar och en hanne.
Främst till slut var det mina föräldrars villa med tomt och lägenheten som gjort att man fortsatt med tre hundar.
Jag hade ett gemensamt drag med denna person om omgivningarna, men inte mer - inte lika extremt, så man blev inte förvånad när denna flyttade. Det var en tidsfråga... Min pappa renoverade klädkammmaren och hon blev väldigt nöjd med resultatet. Det var nämligen ett stort hål i denna och diverse fulheter. Hon hade velat renoverat köket och en önskan om att min pappa skulle göra detta, men jag tror det blev billigare just då att flytta och få ett någorlunda kök, dessutom krusa någon för ett såpass hårt jobb.

Trots allt har jag varit lycklig och harmonisk på det hela taget... Jag har tagit för vad det är från första starten "Paradis Ghetto" - inget nytt under taket där. Som tur är har jag hundarna för att hålla mig utanför... men det har varit en tuff period på några år och nu är jag ännu mera tusenfaldigt tacksam att vara hundägare. Som hundägare har jag överlevt skiten... för att sniffa lite på ytan.FREDAGENS / inte ofta kyckling, men det händer någon gång - bara inte för ofta helst...  /


Stark sol och kolugnt... Härliga omgivningar här och lugn och ro med vila för själen finner jag de bästa hundpromenaderna här på det hela taget. Jag har ju att jämföra med.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥