söndag, november 05, 2023

Söndag/Freestyle längs med uppehållsrum:

P:S Novell längst ned påbörjad kanske en del i Vakna ur illusion //
Morgon starta... gick bra men eftermiddag blev för mycket skriva och bilder.
Skall varva ned och nu skriva mera... bilder blir det också men inte samtidigt.
FRUKOST... 
Mot lunch...

Blev för mycket buttons,,, så tröja och musik en annan gång... Söndag och butt brukar gå hand i hand,,, mera Lördag blev det här musik inväntas nu efter bloggat...
LUNCH del 1 och 2!
Turen ut... !
Paus såklart!
SÖNDAGENS MIDDAG soppa med brödskarv / KVÄLLSTE kanelTe dogadan
Jobbig eftermiddag då det satsades för mycket på butt blev för mycket jobbiga rörelser tog musten ur mig. Kort paus och bloggar fick liv i mig igen dock.... fortsättning följer på novellen nedan.
Men först en njutbar kväll till lite DVD och musik... just nu lite Eric Clapton musik ombyte förnöjer,

 


/// EDIT: hoppat över  passage mot  //

Påbörjad 09:57 2023-11-05

"PAUS"  kl 10:40


I mina uppehållsrum där jag sitter längs med vänstra sida mot några fönster framför mig njutandes av solljus som inte strimmar utan väller in efter lunch. Här sitter jag utan personliga ägodelar vare sig någonting förutom en freestyle som jag kopplar in i eluttaget mot väggen på med hörlurar,

Det tar inte lång tid förens någon bara knäpper av knappen nedåt igenkännande skymtar jag samme man med matlådan snett bakom mig smygandes försöker gömma sig men hindrandes blir ståendes ignorerande kopplar jag i min freestyle igen sträckandes efter knappen uppåt. 

Överrumplandes bakifrån mera redo här drar vi knappen åt varsina håll för att snarare befinna mig i framstupa läge nedbrottad mot korridorsgolvet aning snett vänster bakom min uppehållsplats.

/// 

 iväg står en orolig sköterska där jag sträckte mig åt som att få hjälp stack beordrande iväg. 

 Instruerat i lugn och ro får jag på mig en tvångströja och någon knäpper igen denna vid detta laget bryr jag mig inte och lägger mig sedan ned på britsen, 

Mannen med matlådan viftandes mellan mig och sköterskor längre bort säger åt mig nedåtstämd att här kommer jag bli liggandes bara jag sköter mig sneglandes åt sköterskorna.


//Här var det inte män mot kvinnor eller kvinna mot kvinna. Manlige avdelningschefen dr Mårtensson var inte här och så inte dess kvinnliga dr Briggs. Visserligen en lättnad med mera fasa att dessa är enda väg ut mot frihet även om den fanns här. 




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥