torsdag, januari 29, 2009

"Stress"

Vi var juh på Allum och gick in på Claes Ohlson för The GoatLords ärende och då fick jag syn på denna utomhusbelysning och kunde bara inte låta bli. Sedan blev det en härlig promenad vid HärlandaTjärn. Men när vi kom hem var det kortslutning eller något strömfel så hela lägenheten var svart! Vi fixade till någon knapp på automatsäkringsstället och då gick det på igen utom datorerna... Så min farsa och vi fick plocka undan grejjorna för att han skulle kunna komma åt ledningar och el och leta upp felet. Under tiden fixar jag balkongen och städar denna och slänger allt för att detta inte ska bli en skräpsamlare. Till slut fixade farsan elel på något sätt och nu funkar datorerna igen och telefon. Och nu är man helt färdig av att fått slänga flera påsar med skräp ute i sophuset. Suck* men är allt fixat och mera städat då till slut:)

Törstiga Torsdag:)

Fick i oss en snabbare frukost med enbart youghurten och en kopp te med honung i. Det var jag som fixade till fisken och riset och även faktiskt en kanna kaffe och en kanna med te idag och morsan den goda salladen. Enkel mager mat idag och fisken en billig sådan från Netto;) The goatlord har något ärende till Claes Ohlson vid Allum och sedan en promenad med jyckis...

KISS och Tonfisksallad

Slängde ihop en tonfisksallad med lite av varje i och till detta en liveDVD med KISS från 1996, en fanclubs Kiss Armè's utgåva, inget vanligt officiellt. Bra musik mumsig sallad i hobbyrummet och omgiven av våra hundar och levande ljus. Strax ska vi se en film. En skön avrundning på årets andra bästa dag.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥