måndag, april 27, 2015

... outfit/flocken/närmar sig valborg dessutom:


Ny topp & nya jeans, trots att man skulle köpa 2 storlekar mindre, så hade de töjt sig när jag kom hem... men de var sköna. Bättre större när man har en liten flock att hålla reda på. Förövrigt nöjd med dagens outfit.
MÅNDAGENS: /falukorvgrytan från igår med ris med soppspaghetti /råa grönsaker/CitronVatten/
Titti gick lös. Det dök upp ett par med hund. Jag sade att jag kan ta Titti i kopplet.
Jag fick gå upp lite för att ta Titti. När jag steg ned var det i en djup gjyttja och min "plattfot i mitten under foten kändes som den sprack. Det skrek inom mig.
Jag trodde det var torr mark under som på stigen. Det är på denna del som det aldrig torkar... Cyklar som föstört många stigar. Jag känner till flera stigar som jag på för många år sedan, som blivit förstörda... Sedan har någon försökt fixa till detta... men jag ve inte om det kommer nya cyklar som gör att det inte blir riktigt bra igen, men det var inte här som jag gick på...

Resten av vägen försökte jag gå försiktigt. I början gjorde det ont, men det onda började ge sig mot slutet. Trots detta blev det en skön promenad.

Däremot blir det en värktablett pågrund av foten... De närmaste dagarna  hoppas jag att inte foten svullnar upp.

En tavla med alla bondgubbarna kom idag på dörren, som är till mina föräldrar.
De skall ha denna nära TV:n. Meningen som en morsdag, men detr blev lite väl tidigt, kanske, eftersom jag inte visste hur lång tid det tar för att fixa tavlan från EUROPOSTERS.SE - Tjeckien.

Skönt att ha något att vila ögonen på i deras vardagsrum... filmtema.Solig dag med en liten regnskur som vi åkte ifrån. När vi kom hem igen var denna över.
HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥