tisdag, juni 15, 2010

BalkongMat:


VÄDRET: sol med kraftiga vindar och varmt ca +17 grader


Det är såpass fint väder idag att vi kunde käka på balkongen. Lättlagat och mager mat idag:Vi skall ut lite i solen åt Stora Torp till när vi druckit upp våra koppar kaffe.
Senare skall vi också göra en lättare städning här hemma på golven och slänga allt skräp och sista tvätten går för fulla muggar just nu innan viloresan.
Så här långt verkar allt vara klart.

Kanske mina föräldrar dyker upp på en kopp kaffe sedan. Vi lär inte se dom sedan på ett tag då.


NattBloggen:
Jag har inte skrivit något här i bloggen sedan i Lördags. Jag har inte haft tid och man får passa på att njuta av det fina vädret också.

I vilket fall som helst en kort summering:
Vi var ute i Hisings-Backa i Söndags.
Och i Måndags blev det en promenad runt Stora Torp och en liten stund ute i Backa igen.
Och idag var vi i SlottsSkogen och det var soligt och härligt efteråt åkte vi till Backa för att hämta utomhusrep för hundarna. Förövrigt är vi nu klara med packningen och kan nu resa när som helst... och vi skall enbart VILA och ta det lugnt. Jag & Gert och hundarna. Inga som helst besök eller gäster.
Mina föräldrar hade i och för sig kunnat titta in, men de tyckte vi var i behov av att vara själva och vila utan inblandning.

HEMLIG SPELNING

Vi skall ta med oss lite DVDfilmer och några musikkonserter och lite instrument; såsom gitarr, munspel, lyriktexter som vi skall jamma lite till.
Ingen stress - inga tider att passa - bara vi. Och bara göra det vi känner för.


FILM:Göta kanal 3 kanalkungens hemlighet & WALLANDER indrivaren har vi däremot hunnit med den tid jag varit borta från bloggen, bägge var bra:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥