lördag, oktober 04, 2008

Knüllwald

Tjop... har faktiskt varit där... och med Gert... vad hände? eller inte hände? vad göra? eller inte göra? Höger näve för 2 eller 2 nävar för en... en näve för 2... jooo, det räcker nog... budskapet gick fram? Budskap för tankarna till bibel... eller bara ett bud. Eller rent av äktenskap. Eller att bara budskapet gick fram såsom mitt bud såsom bjud. Att bjuda till dans och ta den eller att det tar emot... röda bud som stopskyltar det räcker så.

Fisk

Stim tänker nog många på då och FI som i F*TTA, med tanke på blogginlägg inte under, men lite under eller något under. Okej, stimpengar också... Gert har faktiskt -76 fått lite stimpengar från radio "Programmet går" på en enda låt... men inte ensam utan en duo. Allt detta för att snart äta en 600 grams DillFiskgratäng på en Lördag i Mikro... I efterhand: "Bandet går" hette programmet. Inte "programmet går"... Vilket för mig till min absoluta favoritlåt genom tiderna: LIVE WIRE en svår nöt att knäcka... men icke att gråta många bra plattor har gjorts... ... och bara efter att jag hört den en enda gång -82, fantastisk upplevelse! Konstig liknelse, men upplevelsen är nog något som jag kommer att ha upplevt en enda gång... men betyder inte att min känsla och sinnesnärvaro för musik minskat pågrund av en enda låt!

RESPEKT

Nu saknar jag fullständigt respekt och lägger ut mailet här, men har lite mera respekt vem mottagaren är? Bara att det är Västra Regionen och att den fullständiga respektlösheten och riktar den mot Östras sjukhus, som ingår i SU, och upptar en massa onödiga utgifter eller inga? Mer än hyra och avgifter och löner för vem? Var lite trött här men här är denna: ---------------------------------------- Dåligt bemötande, inga bäckenuriner på avdelningar för patienter att kissa i och ovilja till att hjälpa till med kissning, samtidogt som akutoffer känner sig kränkt att pissa och skita på sig!... ambulanspersonal och vårdare bara hänger på akuten... röntgen gjordes: resultat inget fanns du ska bli hemskickad... att i denna situation hävda att det är inte bra! att hävda att en anhörig ska till Sahlgrenska... och att de inte vill ta emot honom... vid ytterligare en blödning.... vid blödning är det ett sår som tar ca 6 månader att läkas! Upp komsten vid felbhandling och informativt ointresse och oengageman... är edetta något att satsa pengar på. bristande intresse av personal! Östras akutmottagning är så också undermålig att man blir rädd... läggas ned? //Harriet von Brömssen gift med Gert och inte TOMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Harriet också den "OSYNLIGE MANNEN" Något att skratt åt på rasterna, för mig sitter skrattet i halsen: och var sitter humanismen som bör finnas och man ska inte behöva kräva denna! En åsikt att bli skjuten i pannan eller vad eller inkallad till Psyk?

Jämställdehetsfråga

En helt obetydlig fråga där mannen ställer frågan: den glömda mannen då? Och kvinnan: kvinnosaksfråga? När det gäller jämställdhet är det att kunna bli behandlad på lika villkor. Men kvinnoförnedring, kvinnofientlighet och liknande är svårare tydligen att erkänna än förintelse... Så helt olika betydelser, ja visst 17, men ändå under diskrimenering... ... och manshatet, som en del män hävdar men som tar avstånd från jämställdhetsfrågor, det kommer väl ur kvinnofientligheten och kvinnoförnedring? GROW UP and TRY IT:)

Lördag för att betona dubbelmeningen eller ordet...

Skit, skit och åter skit... skit att leva? eller skit att existera? Rätten till existens finns den eller styrs man... För att nu återgå till mig själv då... mina politiska ideologier? Jag är politiskt obunden... om det är bättre eller inte? Vem vet? Men det är lättare... och att på så vis kan jag engagera mig när jag vill och när jag känner för det och rätten att byta vid rösttider eller också blankt eller inte alls... ... så enkelt är det... och behövs väl inte pådyvlas så mycket mera... som att jag är fackligt anknyten. som passiv och har rätten att gå ur eller byta. Som fackligt passiv behöver jag inte engagemera mig heller mer än att jag ska känna att hjälpen finns där och om jag inte behöver den känna mig nöjd! Rätten att byta fanns där och visst hade jag funderingar om jag gjort rätt, men känslan att kunna byta är högre än att på tvång vara passiv,men ändå känslan på något vis vara engaread. Hur känner jag mig nu? Ånger? Bitter? Nej, inget av dessa... jag känner mig nöjd med mitt nya fack och nu är känslan att kunna vara passiv där. Så nu är jag nöjd med mitt nya fack? Och det gamla facket? Likgiltighet på detta vis att jag är inte på något vis bitter! Nu återstår jobbet? Är jag nöjd? Svar: klart NEJ Vad göra? Just nu vet jag inte alls! ... att diskuteras? Njäe, det är vad jag tycker... men däremot händelser och svängarna vad man tycker om dom utan att pådyvla någon annan om vad just den ska rösta på eller inte! Eller att någon pågrund av ett visst kön har åsikter som inte passar bara kasta ur sig: -Håll käft eller Stopp för helvete! Rätten att få uttrycka sig utan pådyvla denna såsom att majoriteten har bara så RÄTT!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥