måndag, juni 15, 2009

Molnfri himmel

Vädret var kanon idag och vi vaknade tidigt pågrund av att värmen låg på in mot sovrummet. I och för sig skulle vi ändock upp och iväg på några snabba privata ärenden.

Jag i bild

STIGS CENTER

När våra ärenden var klara var det dags för käk och naturligtvis ville vi ju inte laga något idag, så det bar iväg mot Stigs Center i Hisings-Backa till restaurang Mr Johansson mitt i hettan för att käka där en dagens buffé för 75 spänn. Eftersom sushi inte är min bag avstod jag detta, men plockade istället av salladsbuffé, svensk husmanskost och kina/thai. Kaffet med kaka satt fint idag som avslutning på det hela. Idag var vi där något tidigare än vi brukar och därför mycket mera folk, som troppades av efterhand. Här nedan är dagen i bild från Stigs Center och restaurang Mr Johansson och en bild också finns med på filialen Johanssons krog.

Gröngräs & barmark Efter maten slocknade vi i värmen med hundarna ute i gröngräset och hann även att förtära vatten, te och kaffe. Sedan bar det iväg hem och gjorde en avstickare in till ICA kvantum och handlade. Imorgon skall jag fixa maten och då blir det köttfärssås och färsk pasta i form av spaghettiband. Och en sallad till. Det första jag gjorde var att ställa in maten i frys och kyl och Gert kokade kaffe i bryggaren. Nu bloggar jag och ska strax hjälpa Gert att byta vattnet i akvariet. Här nedan våra hundar utslagna i gröngräs och barmark...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥