lördag, juli 23, 2011

UgnsGrillat i ostadiga skurar:


Det hela blev uppsskjutet litet, men en ljuvlig sallad:

Köttbiten som blev både grillad utomhus och i ugn blev jättegod:)

God mat, mycket kärlek & svart kaffe:Det börjar gå mot skymning:


EN STÖRTSKUR RÄDDAR BLOGG:


En störtskur drog förbi mot vårat LördagsGrillat som istället blir ugnsgrillat... Därför blir det en blogg och någon hör min bön.


I vilket fall som helst så fyllde jag på mina naglar då "skuren" började. Varpå jag genast knäppte några kort på "ovädret" som mycket snabbt strök förbi med någon svagare åska som en start och också snabbt tystnade för att bli en riktig störtskur.

Efter skuren upptäckte jag att hälften av nagellacket var borta på naglarna som ett resultat på att jag hade också använnt Salubrin mot något småskrubb som för mig funkar väl då. Alltså jag fick plocka fram acetonet och ta bort resten av lacket för att sedan snabbt ringa att vi var sena och lite snack om vädret som gjorde att Lördagsgrillat blir ugnsgrillat och att detta blir lite senare pågrund av att vederbörande t.om börjat sin grillning och jag får då en blogg, vilket jag inte tänkt att gör idag förutom kanske en nattblogg... så det var det.
Men det är juh Lördag (nattbloggen):


Det regnar för fullt igen inatt... ibland smatttrar det mindre och ibland mer... förövrigt en skön natt då balkongdörren står helt vidöppen.NattaKäket: Knäckemacka med bordssmöret "Becel gold" och starkost, ett miniglas med A-fil och koppen TeVi hann med en film också... vampyrtrenden och den var väl en anings annorlunda...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:

STAKE LAND (2011)


--------------------------------------------------------------------

HELGENS SKRIVBORDSBILDER: 
Janis Joplin


 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥