lördag, januari 03, 2015

Några dagar in i 2015 / Det börjar gå mot ljusare tider:

KAFFE & BLOGGA!!!

LÖRDAGENS: /näringsrik soppa med enkla lättlagade rullade köttbular i/ CitronVatten/
Jag bloggar undeer tiden som soppan svalnar. Den är het!
Jyckar får lite i sin mat som lite extra bonus.
Jag var i köket ca 2 timmar, fast jag slipper matlagning imorgon, då jag får värma upp resten som finns kvar i kylen.Slöa jyckar som vilar i väntan på sitt käk.

Vindstilla/soligt & klart/ ca +7/

Uppsatt hår när jag steg upp idag. Jag var i köket också i ca 2 timmar, så soppan måste smaka rikligt.Skatorna hade skräpat ned sin matbricka idag. Igår rengjorde jag denna nämligen och lade på lite nytt fräscht, vilket skatorna noterat, men jag missade skatorna då de var här tidigt idag.

En tvätt är avklarad, men jag hänger upp denna senare istället.

Jag släppte ut håret och borstade och redde ut det,
 efter att jag var klar med allt och kunde blogga.

FULLMÅNE!!! VACKERT!!!

LÖRDAGENS... MUSIK:HEJ SÅ LÄNGE,God fortsättning 2015, Tobbe! önskar bloggen tillbaks:Jag tänker inte plocka väck julen förränns nästa vecka på städdagen efter helg och  Trettondagarna. Jag hade tänkt försöka ta det lugnt nu i några dagar.
Det var en storm som drog över... annars har det varit kastvindar med ca +7 under Fredagen.

Under promenadens gång sken månen kraftigt och det var tillfälligt uppehåll av stormen. Det är vindstilla i omgångar och efter uppehållen kommer kraftigare vindar, vilket gjort att marken torkats upp. jUst nu hörs rejäla kastvindar slå mot husets väggar och fönster.


Katterna börjar stryka omkring igen här & var efter nyårshelgens fyrverkierismällande. Tron på mänskligheten börjar sakta tillta igen...

Fredagens middag var bara till att värmas upp, rester på dillköttet blev det idag. När jag vaknar tänker jag ge mig på en soppa. Jag har inte bestämt mig ännu för om det blir en snabb och enkel tilllagning eller några timmars arbete, men å andra sidan blir det mat för två dagar, sååå på söndagen kan jag slappa och vila. Nåväl är det tänkt.


FREDAGENS FILM:


5 days of august (2010)

Jättebra, baserad på verklig händelse...FREDAGENS MUSIK:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥