måndag, april 04, 2016

Jag bor och råkar vara född i det fattiga Göteborg:


MÅNDAGENS: / NorrlandsPölsa / CitronVatten /

Blomsterlådan är nu fylld av Halta Lotta...
Gösses, THE GOATLORDS mobil hamnade i en blomsterbutik "Björkekärrs blommor". Jag hade bytt ut THE GOATLORDS mobil mot min och vice versa...
Där fanns faktiskt balkongblommor. De såg finare ut i balkonglådan, egentligen hade det räckt med två stycken.
Annars har jag ett annat favoritställe, som brukar ha väldigt mycket till just detta ändamål att välja på, men istället slapp jag det extra besväret att springa runt och leta.
Men å andra sidan var priset kanske inte så billigt, eftersom utbudet inte var så mycket. Jag menar att priset var detsamma, men utbudet är så mycket större vid ICA kvantum Lerum. Då väljer man de blommor man vill ha, men som sagts de blev snyggare än vad jag trodde.

Björkekärrs TV är verkligen inget att rekommendera... Tror inte att man velat sätta sin fot på torget efter bemötandet från början till slut...  Då valde man detta ställe för att det var Nära & bra??? Nu finns det internet, så mycket bättre.
Synd, att fiskeaffären försvann ett av de bättre jag satt min fot i liksom Kålltorp hade en jättefin.
Jag föredrar förövrigt nätet när det gäller shopping, även blommor...

... men så bor man i det fattiga Göteborg...  Jag kan göra något åt detta eller så vill jag inte detta.Om jag blir ensam? Hur vill jag leva då?
För att blogga detta ytligt... så kan jag säga så här:

Om jag mår bra då orkar jag stå ut, men inte i motgång då har jag inte kraft... och nu mår jag bättre visserligen.
Jag trivs i lägenheten. Det gör jag!
Mådde jag som jag gör nu, då hade jag inte bott kvar här i Sverige (hade haft ork att flytta) direkt då jag hamnade i motgång.

Sedan är det bekvämligheten som gör det, men om någon är ute efter lägenheten så får den nog vänta ett tag till. Hur jag gör då beror på om jag vill känna mig isolerad... blir man äldre så trivs man oftare med ensamheten... inte alla givet...

Om jag kommer känna mig som kalla handen... då kommer inte ens bekvämligheten väga upp detta.
Då flyttar jag och lämnar allt för anspråkslösheten... En liten gammal minilägenhet bland andra dödliga slovener...  med dator & TV som höjdpunkt... måla slappa sova vila fotografera blogga förhoppningsvis... känna doften av vilt gräs... etc...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥