lördag, juli 11, 2009

NyduschadE

... precis... och tar det lugnt och relaxar... hundarna likaså... Men som sagts jag känner mig trötter och det blev tre bilder varav ett plockade jag bort för det blev för surt om man säger sååååååå, trots duschningen. Men visst däremot känner jag mig fräschare, vad annars?

Paltorna av...

Och kläder på... hmmm... den röda baddräktstopen från ellos ändå med ljusblå plysch munkjacka från Gekås och slappbrallor från GEKÅS.

God morgon, sov tungt och ett segt uppvaknande och idag är det inte svalt utan jag skulle nog tycka rent av kallt. Man har precis "avhandlat" en frukost... :) Slappar lite och så... och utslagna hundar och idag har Titti valt hallen istället för köket, den första hunden som ibland ligger där när vi inte är där, men förövrigt är de ombytliga och byter platser och även varandras, men givetvis i ett sorts samspråk utan att stjäla någons plats, när den är ledig givetvis! MUSIK: Children of Bodom

"DET"

Snart ett år sedan The Goatlord drabbades av "DET" och årsdagen är inte än, men vilka foton, jag är nöjd "JAG", årsdagen är rättare sagt bestämt omkring 20-21 Juli. Men jag tar detta här tidigare för då har vi annat för oss. Närmare sagt och bestämt en medicinsk uppföljning den 20/7 och kommer då att sitta på en neurologiskmottagning. Där vi nu har några frågor att ta upp. I alla fall ser utsikterna ljusa ut just nu, men inte ur arbetssyn om man säger så. Gert är vid medvetandet och jag har hans fulla respekt att skriva om detta som hänt, för detta kan drabba vem som helst, liksom det mesta i livet. Nu eller aldrig;)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥