torsdag, augusti 13, 2009

Dagen T som i Ärtsoppa...

I dag blev det Restaurang Marcos och valet föll då på utav de dagens rätter som fanns att välja på:C. PANERAD KUMMELFILÉ med citron, örtdressing & färskpotatis.

Naturligtvis salladsbuffé och en bit nybakt pizzabrödbit.

Jag visade Gert häcksaxen från Biltema och Gert fick känna på att göra detta och det gick bra. Men om det är tungt för mig med träningsvärk och hela baletta, så hur skall det inte bli då för Gert med sin "DET". Sedan hjälpte jag till på tomten och slängde onödiga växter och rensade.
Efteråt frågade Gert:- Var det kul? Jag blev sur, irriterad och tog åt mig. Gert undrade då i sin tur lite upprört:- VARFÖR???!!! Jag förklarade då hur jag kände mig; att det var inget arbete utan ren sysselsättning! Hade det varit bättre om jag stirrat in mot en vägg... Min motfråga blev efteråt:- Har du kul när du diskar? Svaret blev då:- Nä, men det är nödvändigt! Jag svarade då surt:- PRECIS!!! Därefter försvann jag in och surade... och Gert bad om ursäkt och att det inte var på detta vis menat och han förstår så här i efterhand varför jag överreagerade på en skitsak. Det han menat var om jag mådde bättre... Efteråt småskojade vi om att det var nog Gert som var den som kanske haft mest KUL! Ja, som fått bara titta på:)))

Därefter åt vi en tonfisksallad och sedan en kortare rastning med jyckarna innan vi for hemåt. Annars är rymningsförsöken lite mera under kontroll nu med hundarna på så vis att de har långa rep då.

Direkt hemma åkte all klädsel av och jag försvann in i duschen som något sorts avslappningsgrejjj... och efter detta tigerbalsam på de ställen på armarna som jag fått träningsvärk. Och nu så här framåt kvällning känner jag mig skönare... Vädret idag: varmt, soligt och skönt, men nu så här framåt kvällen lite smått kylig, men ändå härligt. Inga bilder från idag, men en nyduschad "JAG" och sur ser jag ut:) men inte från det förut idag utan för att jag är smått trött och känner mig konstig i huvudet och på detta träningsvärk.
Nu skall jag lägga ner bloggat och just nu hörs ett konstigt vrål ute som någon sorts vålnad eller något; Gert småskrattar åt detta... Jag som är i full rulle med tangenterna sneglar bara snabbt mot Gert och tycker det är skönt att han är avslappnad och mera sig själv, dessutom en ny klippning ( ej kort klippt) och getabocksskägget gjorde susen... med andra ord han tål att sneglas på... ;) kutter;) kutter;)

Aqua

Gerts akvarium, som han ikväll rengjort på egen hand då... innan slafen hägrar en bild till...

Fantastiskt!

Trollflöjten är ca 2 timmar lång... det blev 30 min... och sedan var vi trötta inte pågrund av Trollfl... utan av jobbiga dagar och vilade i sängen och lite kuttrasju "littefnitter varvat med ..." Genom fönsterspringan hördes samtidigt det smattrande duggregnet mot asfalten blandat med grönskan där ute, som ju fortfarande hörs, fast denna gång nu via balkongspringan när jag bloggar här och just nu. Men Trollflöjten skall givetvis ses helt. Och även Mink de Villes konsert från -81 ROCKPALATSET i Tyskland skall ses varvat i omgångar... för vi känner oss lite utmattade. Härligt lugn tystnad förutom också nu lite smatter från tangentbord denna gång. En skön inre känsla med ett inre lugn och med en matthet, men inte feber. Utan känslan av att bara ha lugn och ro. Innan vi skildes idag sade farsan: Det är en annan dag imorgon:) Får se vad det blir då... det tar nog lite till innan det är jag som orkar fixa till käket. Lite surf och snart balkong. God natt, vyssan lull koka kittelen full...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥