onsdag, oktober 23, 2013

Dan Hylander Svart Kaffe... förscenad... :Åska, Blixt & Regn/+14:

ONSDAGENS MÅLTID: / mat uti Hisings-Backa/Vatten/
Kaffe/wienerbröd
Här är tjejerna...Regn, regn och åter regn...Nu är det privatlivet som  hägrar efter alla musiklistor även om de va 3-i-topp... sååå behöver jag mig en vila...

Busy...


Denna rullar på låg volym... grym!HV Diaries egna 3-i-topp Motörhead AFTERSHOCK 2013/D-A-D/KREATOR:

Härlig dag med hyffsat väder... stark sol, som omvandlats till mulet väder...

HEJ SÅ LÄNGE,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: HV's 3-i-topp

DOWNLOADED VERSION :)

ORDERN ÄR just LAGD PÅ GINZA.SE - kontant blev det denna gång, faktiskt. Annars brukar det falla på att dela upp fakturan ibland...

MOTÖRHEAD aftershock (Oktober, 2013)
 1. Lost woman blues
 2. Queen of the damned
 3. Dust of glass


Låtlista

 • 1. Heartbreaker
 • 2. Coup de grace
 • 3. Lost woman blues
 • 4. End of time
 • 5. Do you believe
 • 6. Death machine
 • 7. Dust and glass
 • 8. Going to Mexico
 • 9. Silence when you seak to me
 • 10. Crying shame
 • 11. Queen of the damned
 • 12. Knife
 • 13. Keep you powder dry
 • 14. Paralyzed 
 •  
 ::::::::::::::::::::::
 D-A-D
 1. RECOUNSTRUCDEAD
 2. I want what she's got
 3. Little addict
::::::::::::::::::::::
KREATOR

 1. FLAG OF HATE
 2. EXTREME AGGRESSION
 3. HALLUCINATIVE COMAS 

GODER NATT/ MUSIK: (HV's)" i want what she's got"


Nattakäk: "burgare" med MAX friscobröd, ngn minut i ugnen // burgaren (blandfärs-3st pressade vitlöksklyftor-salt-malen svartpeppar-malen paprikapulver-kalvfond (ngn 1/2-1tesked) + ketchup-några strimlor rå-selleri (ej rot- stjälk)


Dajm-mousse ALMONDY & TELite noodles "nuddel-soppa" innan läggdax... Någon vill ha min nuddelsoppa?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: Lite nattsudd... dags snart för att ta ta en D-A-D 3-i topp ett litet smakprov här så länge... väntar lite till med D-A-D.

D-A-D - "I Want What She's Got" - live @ Hellfest 17.06.2012

THE SEARCHERS  samlingsplatta (1992)

 THE SEARCHERS  when you walk in the room (2009)

 

THE SEARCHERS  love potion #9

 

THE SEARCHERS needles & pins 1964

 


THE SEARCHERS  Don't throw your love away 

 

 

 

THE SEARCHERS  sweets for my sweet

 

 


HV's 3-i-topp MOTÖRHEAD & MEGADETH /Tobbes 10-i-topp METALLICA:TISDAGENS MÅLTID: /schnitzel+brun sås+ pommes/grönsaker/Radenska Slatina/

PressGurkan och CitronVatten/hamburgerkött/

Har jag fixat till när jag kom hem... Jyckarna som väntar på att gå ut...
Hår och kroppsartiklarna i duschen:
Min utkiksplats:Goder Natt... här är det hobbyrummet nästa...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: 

HV DIARIES 3-i-topp MOTÖRHEAD & MEGADETH


1. MOTÖRHEAD heartbreaker official video 2013
2. MOTÖRHEAD   Killed by death (live)3. MOTÖRHEAD  no class  (live)

1. MEGADETH tornado of souls (live in Chile Oct. 4, 2013)
2. MEGADETH  intro + HANGAR 18 (live Rio de Janeiro Oct. 13,  2013 3. MEGADETH  super collider /world live premiär (maj 22, 2013 Bukarest, Rumänien)


:::::::::::::::::::::::::::
Tobbe's 10-i-topp METALLICAJag tror jag hajat att Megadeth ligger dig otroligt varmt om hjärtat. Inspirerad av deras ständiga förekomst i bloggen, slår jag här och nu ett slag för deras värsta konkurrenter.

Idag har väl grabbarna lagt ner stridsyxan, men det ligger ju mycket gamla och infekterade konflikter till grund för de båda bandens hat till varandra.
/TOBBE


1. Trots att Master of Puppets tillhör ett av mina absoluta favoritalbum, så kommer favoritlåten med Metallica från plattan innan. Creeping Death från Ride the lightning är helt magisk, den sammanfattar allt som jag tycker Metallica stod för musikaliskt på sex o en halv minut.2.Kanske det märkligaste valet man kan göra? Men jag har älskat låten sedan jag hörde Master of Puppets första gången som liten snoris. Den har något episkt över sig, gitarrerna och sångmelodin utgör en mäktig symbios. Hammet är ingen teknisk gitarrist, men här sitter alla tonerna på precis rätt ställe.3.Den amerikanska thrashens nationalsång. Titelspåret från en av thrashmetals viktigaste album. Variationsrik förhållandevis lång låt som visar Metallica från deras absolut bästa sida.4. En riktigt blodig knogmacka från Ride the Lightning, öppningsspåret på Metallicas andra album. Från och med nu fattade folk att de var ett band att räkna med. James röst har mognat betydligt sedan debuten och låtarna börjar anta en mer unik form. De lät inte längre som ett brittiskt heavymetal band på speed, detta var något nytt.5.Ytterligare ett lite mer udda val, men enligt min mening mycket mycket bättre än tex ikonförklarade Damage Inc. från samma platta. Disposable Heroes har mycket mera tanke och finess, både textmässigt och musikaliskt.
6. Jag måste ju ta med en låt från den primitiva skitiga debuten Kill ém all också, jag älskar den verkligen den här skivan. Dock hamnar favoritlåtarna långt ner på listan när de ska konkurera med Ride the Lightning och Master of Puppets. Lite lustigt i sammanhanget är att min favoritlåt från Kill ém all även spelats in av Megadeth och att Mustaine står som en av låtskrivarna.

7.Det blir, med all rätt, alldeles för mycket låtar från en och samma skiva i den här listan. Men Master of Puppets innehåller så många klassiker att det vore hänsynslöst av mig att försöka påstå något annat.8. En av de något lugnare låtarna från debuten Kill ém all. Den uppvisar kanske bäst vad som komma skulle? Ett lite mer polerat band som rider på snygga sångmelodier och fiffiga gitarrslingor, än att bara förlita sig på fart och ilska.9.Metallica älskar Motörhead i synnerhet Lars. Phantom Lord får nog ses som deras mest Motörhead influerade låt någonsin. Skriven på den tiden thrashmetal var ett okänt begrepp och britterna grabbarnas största inspiration. Mustaine står som låtskrivare även på denna komposition.10. Som en ren hyllning till en av mina största inspirationskällor som musiker i allmänhet och basist i synnerhet. Cliff Burton gick bort alldeles för ung, som de flesta kanske vet i en tragisk trafikolycka i Sverige. Jag har alltid varit övertygad om att Metallica hade tagit en annan,bättre riktning med Mr Burton i livet. Men det är frågor vi aldrig får något svar på?


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥