torsdag, mars 10, 2011

BallerinaDojja:


... svarta ballerinaskor att byta med de blåa någon gång då och då... fast känner jag mig själv rätt blir det någon gympadojjjaaktigt mest.

Jag drar 41 i skonummer, men dessa var juh stora... sååå jag funderade och övervägde... hmmm... och det slutade med att jag behåller dessa för jag kan ha strumpor som fyller ut ballerinan...för har jag en lång blå kjol, så kvittar juh detta... bra att skydda fötterna när jag tänker efter man kan aldrig veta var man hamnar.

Jag brukar inte planera så här i förväg, men nu är detta gjort med klädseln då.Det blir första gången som jag har en rosettbollar på fötterna, men bara för att dessa är svarta...
Goder Morgon:)


... jag gick upp med tuppen, men den tuppen satt långt in i huvudet.

I vilket fall som helst målar jag naglarna och jag väljer då denna; graffitti grå metallic nagellacket DEPEND. Fördelen med Depend är att den torkar väldigt fort och färgen är fräck för att vara åt grått... en kompromiss istället för ett helt svart.
Med tanke på vädret var det inget svårt val...
VÄDRET: grått och det snöar och +-0... småtrist väder

Strax skall vi iväg för ett ärende som gäller enbart mig... och sedan får vi se hur dagen löper fram... den lär bli lååång. Men idag verkar det ändå som att det kan bli vi som blir bjudna på mat...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥