torsdag, september 21, 2023

VECKA 38 Utan ärter men med morrhår kanske:

 

Lite solsken mitt i stormvindar...
FRUKOST gene tunnbröd POLARBRÖD fiber  HALV SKIVA
LUNCH del 1&2  pastejmacka & fruktbricka
TORSDAGENS MIDDAG Lidl Schnitzel med kokta grönsaker




En del skriver om sina relationer så jag skall väl inte vara sämre... men inte så mycket snaskig läsning dock... för att göra det hela kort och inte för långt här är detta uppdaterat idag:

Vi träffades på jobbet och blev ett par november 1988 - flyttade ihop jan-febr 1989 och gifte oss för första gång 18 maj 1990. Därefter har vi mer eller mindre jobbat ihop.... vi behövde aldrig ringa varandra via telefon och har skojat internt om detta i början av vårat förhållande, Numera har vi dock varsin mobil... en helt annan femma!
Vi har alltid prioriterat vår fritid tillsammans - kosta vad det kosta vill. Okomplicerat förhållande som helhet. Mellan åren 1994 -2007 var vi inbitna bikers utöver hundägare.

Trist jobb varvat av intressanta perioder och kombinerat med hemmet gjorde att vi var inte mycket hemma förutom när vi jobbade. Vi hade någon period av extrem nätter - vecka jobb vecka ledigt varannan, men det sög men pengar och ledighet var lockande. Perioden när vi hade skift dag och kväll var underbar kamratskap och vi fick möjlighet att jobba med maskiner. Gert som ansvarig och jag jobbade ofta med detta och fick tiden att rulla på... roligaste tiden på gott och ont.... vi fick jobba häcken av oss och blev också utnyttjade men inget att klaga om för vi är inte de första eller sista. Om detta just är bästa perioden vill jag tala osagt om.... det var en bra period med hoj. Bästa mannen var ett med hojen och jag som spättan.  Vi var också  H-D ägare.... Vi gjorde underbara resor både i Sverige och utomlands... 
Jobbet känns långt bort.... har jag jobbat? inget man saknar eller tänker på förräns nu när jag bloggar om detta!
Nu är vi hemma mest  - eftersom vi inte jobbar har vi inte längre behovet att byta miljö. och ännu mera med tanke på att vi under våra år tillsammans åkte hoj - bil eller var ute på långpromenader med jyckar. Långa intressanta vandrarleder på detta - också oförglömliga.


Vi gifte om oss en andra gång 15 maj 2008 tog då efternamnet tillbaks med två SS som  är riktigt - Vi brydde oss aldrig om namn med tider och samhällen och vi förändras och det blev 2 SS. Gerts pappa ville ha bort adelsnamnet en gång men fick då endast ta bort ett S. För att återgå till ämnet och sniffa på ytan utan djupdykningar... Vi trivs i alla situationer även nu, vilket är viktigt i en relation.
Vi har haft en lång och dessutom en mycket bra och okomplicerad relation - enkla biker-själar!


En del kan ha det svårt att förstå speciellt om de har dåliga eller aldrig haft en relation eller är inne i en påbörjad.
Därför fattar jag mig kort... En bra relation då vet man! Innan dess vet man inte ens vad detta är! En del får aldrig uppleva och kanske bättre det än massa strul kanske...

Men vi trivs... och jag tänker inte gå in på detaljer... så då kom denna punkt fram. Att vi trivs och har prioriterat varandra. Jag lever för nuet - inte då eller imorgon utan nu.




FRÅN ANDRA DAGAR:
September buketter Hösten är välkomnad!
Mys Pys med höstkänsla!
KVÄLLSMÅL
Ost på tunnbröd original gene polarbröd med bregott är underskattat!
Sallad
Tonfisk blandat med potatissallad och lite grönt på
Lunch har halverats och frukten och bären började bli för fulla skålar, så nu lite mindre av.
Lite KEXchoklad för denna dag för ngn dag sedan.
MATJESILL fortfarande en gång i veckan...
Ett tag mitt i sommaren blev det 2 ggr...

Hemlagad mini schnitzel, måste göra av med det frysta köttet också...

LAX med hemlagad dillsås från fryslådan.

FISH AND CRISP så grymt gott... attans!

Från frysen soppa och toppad med torsk som var ngt torr.... har ett paket kvar i frys....


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥